En çok harcama yapılan mobil uygulama TikTok oldu - Haberler - indir.com

En çok harcama yapılan mobil uygulama TikTok oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-13 19:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Uygulama

Dünyanın en popüler platformlarından biri olan TikTok  birçok kişi için "aman ne yükleyeceğim" diyeceği bir uygulama olsa da yine karantina günlerinde her zamankinden çok daha popüler olmuş gözüküyor. Sensor Tower nisan ayı içerisinde en çok harcama yapılan uygulamalar listesini yayımladı. Bu liste ile beraber başarısını tazeleyen ve rekor denecek harcamalara imza atmayı başaran TikTok ilk sırada yer aldı. TikTok platformu kullanıcıların en çok harcama yaptıkları mobil uygulama olarak listede ilk sıralarda yerini aldı. 

TikTok, en çok harcama yapılan mobil uygulama oldu

Sensor Tower tarafından hazırlanan listede elbette ki mobil oyunlar yer almıyor. Bunun yanı sıra aynı zamanda en çok harcama yapılan ilk beş uygulama arasında dünya genelinde TikTok'dan sonra YouTube, Tinder, Disney Plus ve Tencent Video yer alıyor. Kullanıcılar TikTok uygulamasında yalnızca nisan ayında 78 milyon dolardan fazla harcama yaptı. Yayınlanan rapora göre kullanıcılara geçtiğimiz ay içerisinde TikTok'ta hem iOS hem de Android platformlarında 78 milyon dolardan fazla harcama yapıldı. TikTok, App Store'un ay için En Çok Hasılat Yapan uygulamalar listesinde bir numarada kendisine yer buluyor. 

TikTok hesabı nasıl silinir?TikTok hesabı nasıl silinir?

Bunların yanı sıra iOS kullanıcıları en çok TikTok, YouTube ve Tinder platformları için harcama yapıyor. Android kullanıcıları ise, Google One, Disney Plus ve BIGO Live adlı uygulama içi harcama yapıyor. TikTok ve YouTube kullanıcılarının hem en çok vakit geçirdiği hem de en çok harcama yaptığı ortak uygulamalar arasında yer aldığı dile getirildi. Platformları kullanan kullanıcıların sayıları ve indirme sayıları da zaten bu yorumları doğrular niteliktedir. Yeni rakamlar ile beraber ortaya çıktığı üzere TikTok enj çok harcama yapılan uygulama olarak değerlendiriliyor. TikTok, piyasaya sürüldüğü günden bu yana popülerliğini kaybetmemiş ve hatta aksine katlanarak bu popüler her geçen gün artmaya devam etmiştir. 

 


İlgili uygulamalar
TikTok’un web sürümüne ‘Oturum Aç’ özelliği geldiTikTok’un web sürümüne ‘Oturum Aç’ özelliği geldi
Apple'dan beklenmedik TikTok hamlesiApple'dan beklenmedik TikTok hamlesi
TikTok 2 milyar indirme sayısını geçtiTikTok 2 milyar indirme sayısını geçti

PAYLAŞ