Efsane Oyun Doom, Eternal ile Geri Dönüyor - Haberler - indir.com

Efsane Oyun Doom, Eternal ile Geri Dönüyor

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-10 14:36:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Yıllar önce sektöre dahil olan ve halen de büyük ilgi ile takip edilen DOOM , korku ve aksiyon teması üzerinde geliştirdiği oyunları ile sektörün ileri gelen isimlerinden biri olmayı başarmıştır. Şu günlerde DOOM yeni bir oyun üzerinde çalışıyor ve oyuncuların kalbini bir kez daha fethetmek üzere yepyeni içerikler ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Bethesda’nın E3 adlı konferansta The Elder Scrolls 6 ya da Starfield tarafında herhangi bir hareketlilik yaşanmaması sebebiyle konferansın göz bebeği adeta DOOM Eternal oldu. Değerlendirmelere baktığımız taktirde zamanının büyük bir kısmını oyun için görüntüleri sergilemek ile geçiren Bethesda, hem oyunculu hikaye modundan hem de çok oyunculu oyun modundan bahsetmek ile yetindi. Bunun yanı sıra aynı zamanda Bethesda oyunun bu yıl bitmeden oyunculara sunulacağını da dile getirdi. 

DOOM Eternal oyunu için 22 Kasım 2019 tarihini düşünüyor. Söz konusu bu tarih yılı sonunda yurt dışı alışverişlerine denk geldiği için oldukça rağbet görecek gibi duruyor. O tarihte çıkması beklenen oyun yurt dışının yıl sonu alışveriş tarihlerine denk geldiği için büyük bir patlama yaşatması bekleniyor. Tek oyunculu hikaye modundan bahseden Bethesda şirketi,eski oyunlarında var olan binlerce canavar değilse de yüzlerce canavar ile başa çıkmanız gerekeceğini dile getirdi. Bunun yanı sıra aynı zamanda şirket, kaynak yönetimin de daha ön planda olacağının bilgisini verdi. Bunu farklı bir şekilde değerlendirmek gerekirse, yanar pozisyonda olan düşmanları omzunda yer alan ekipman fırçası ile vurduğunuz taktirde ekstra bir zırha sahip olacak ve daha güçlü olmanın heyecanını yaşayacaksınız. Buna ek olarak da arenada yer alan düşmanlarınızı Glory Kill ile öldürdüğünüz taktirde canınız yenilecek ve daha güçlü olacaksınız. 

Oyunun tek oyunculu modundan söz ederken aynı zamanda DOOM Eternal'ın Battlemode adlı çok oyunculu oyun modu hakkında da bilgi veren Bethesda, iki adet şeytana karşı bir tam donanım özelliğine sahip Slayer'ın eşlik edeceğinin de bilgisini verdi. Yapılacak olan beş maçta en fazla galip olan kişi ise oyunu kazanmanın heyecanını yaşayacak. Oyunun diğer bir özelliklerinden biri ise, şeytan karakterine can veren oyuncular, yapay zeka desteği bulunan oyun dışı karakterleri de arena içerisine dahil edebilecekler. Oyunun çok oyunculu moduna dair daha fazla bilgi etmek için QuakeCon'a başvurmamız gerekse de ortaya çıkan fragman görüntüleri oyunun çok oyunculu modu hakkında vilgi verecek düzeyde olacak. 

DOOM Eternal, standart sürüme ek olarak Deluxe Edition şeklinde iki farklı seçenek ile oyuncuların karşısında yerini alacak. Deloxe Edition, aslında fiziksek olarak pek fazla artıyı içinde barındırmıyor olsa da oyunun bir kopyasının yanı sıra aynı zamanda iki ek paketi de ücretsiz bir şekilde elde edebileceğiniz bir bilet. Demonic Slayer ise, dış görünümü ve silah sesi paketini bir arada barındıracak. DOOM Eternal macerası, 22 Kasım 2019 tarihinde Xbox One, PlayStation 4, PC, Nintendo Switch ve Google Stadia platformlarında oynanabilecek.





PAYLAŞ