eFootball PES 2021 LITE yayımlandı - Haberler - indir.com

eFootball PES 2021 LITE yayımlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-09 14:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Popüler futbol oyunu üreticisi KONAMI, eFootball PES 2021’in LITE sürümünü resmi olarak Xbox One, PlayStation 4 ve PC için ücretsiz olarak yayınlandı. Her platformun mağazasından indirilebilir olan PES 2021 LITE sürümünde myclub ve online oyun modlarına destekte bulunuyor. Video oyun pazarının futbol denildiği zaman EA Sports ile akla gelen ilk isim olan KONAMI, bu yıl es geçmiş olduğu eFootball PES 2021’in ücretsiz ve daha az özelliğe sahip olan sürümü eFootball PES 2021 LITE’ın yayınlandığını duyurdu. Xbox One, PlayStation 4 ve PC üzerinden erişielebilir oldu. Oyun ücretsiz olmasına rağmen sunacağı özellikler ile PES severlerin yüzünü güldürecek gibi duruyor.

eFootball PES 2021 LITE sürümünün en önemli özelliğinin myclub adlı oyun moduna desteği olduğu düşünülüyor. Ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bu oyunda, kendi takımınızı kurup en iyi takım ile rekabet edebileceksiniz. Ayrıca buradaki veriler eFootball PES 2021 tam sürüme de aktarılabilecek.

TikTok'un peşinde olan Microsoft, Walmart sayesinde hedefe ulaşabilirTikTok'un peşinde olan Microsoft, Walmart sayesinde hedefe ulaşabilir

eFootball PES 2021 LITE sürümü ücretsiz olarak yayınlandı

eFootball PES’in sevilen myclub oyun modunu da ücretsiz olarak yayınlaması, milyonlarca oyuncuyu ücretsiz olan eFootball PES 2021 LITE tarafına geçecek gibi duruyor. KONAMI tarafından yapılan açıklamalara göre eFootball PES 2021 LITE, myclub oyun modu haricinde çevrimdışı olarak maç yapma, yerel karşılaşmalar ve antreman gibi modlarda sunuyor. Diğer yandan oyuncular istedikleri zaman çevrimiçi turnuvalar yada Matchday oyunları da oynayabiliyorlar. Ayrıca eFootball PES 2021 LITE sürümünde birçok stadyum da aktif olacak.

Oyunda ayrıca çapraz platform desteği de olacak. Çevrimiçi bir karşılaşmaya dahil olurken, rakip rastgele bir şekilde bulunacak. Bu noktada online karşılaşmalarda tam sürüme sahip PES 2021 oyuncuları ile de karşılaşmak mümkün olabilecek. Bu durum ise arkadaşlarınız ile oyuna girme kısıtlamalarını kaldırmış olacak. PES 2021 LITE sürümünü Steam üzerinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz.  


eFootball PES 2021 sistem gereksinimlerieFootball PES 2021 sistem gereksinimleri
Oppo, Huawei ambargosunu avantaja çevirme peşindeOppo, Huawei ambargosunu avantaja çevirme peşinde

PAYLAŞ