Edirne'de Kaçak Bitcoin Madencileri Yakalandı! - Haberler - indir.com

Edirne'de Kaçak Bitcoin Madencileri Yakalandı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-12 11:03:03
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Donanım

Edirne'de gerçekleşen olayda polis ekipleri yapılan operasyonla birlikte kaçak elektrik ile bitcoin madenciliği yapıldığı tespit edilen eve operasyon düzenlendi. Yapılan baskında şüpheli ev baştan aşağı arandı.

Narkotik suçlarla mücadele şube müdürlüğü tarafından verilen bilgiler eşliğinde, Uzunköprü Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından uzun süredir beklenen arama kararı verildi ve operasyon resmi bir şekilde başlatıldı. Operasyon ile birlikte Keşan KOM Grup Amirliği ekipleri, Edirne'nin Meriç ilçesinde Kavaklı köyü üzerinde bulunan bir eve baskınla birlikte arama yapıldı.

John Mcafee Bitcoin mucidi Satoshi'nin kim olduğunu biliyor!John Mcafee Bitcoin mucidi Satoshi'nin kim olduğunu biliyor!

Kaçak Elektrikle Bitcoin Madenciliği Yapanlar Yakalandı!

Yapılan aramanın sonucunda uyuşturucu şüphelerinin yanı sıra evin üst katında Bitcoin üretmek için kurulan düzeneklerin bulunduğu tespit edildi. Buraya kadar yasal olan her şeye dışarıda bulunan trafodan gelen kaçak elektrik kablosu çekildiği ve bunun bilgisayarlara bağlandığı tespit edildi. Bitcoin madenciliği için kurulan düzeneğe el koyan ve araştırmalarına devam eden polis ekipleri, düzeneğin ev sahibinin akrabası olan O.B tarafından düzenlenmiş ve zanlının da Bandırma'da yaşadığı bilgisine ulaştı.

O.B isimli suçlu hakkında 5607 SKM suçu sebebiyle tahkikata başlanmışken ev sahibi hakkında da kaçak elektrik kullanma sebebiyle gerekli yasal işlemler başlatıldı.


John McAfee Bitcoin'in Kurucusunu İfşa Etmekten VazgeçtiJohn McAfee Bitcoin'in Kurucusunu İfşa Etmekten Vazgeçti
Bitcoin 2018 Temmuz'dan Sonraki En Yüksek SeviyesindeBitcoin 2018 Temmuz'dan Sonraki En Yüksek Seviyesinde

Meriç'te kaçak elektrikle Bitcoin madenciliği


PAYLAŞ