EBA dünya rekoru kırdı! - Haberler - indir.com

EBA dünya rekoru kırdı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-27 22:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından geliştirilen ve pandemi sürecinde öğrencilerin eğitim almasını sağlayan EBA platformu, 1 Ekim tarihinden itibaren yayınlanan istatistiklere göre dünya genelinde en fazla kullanılan eğitim platformu oldu. 

Yerli uzaktan eğitim platformu EBA dünya rekoru kırdı

Corona virüs salgını sürecinde Milli Eğitim Bakanlığı'nın öğretmen ve öğrencilerin iletişimin devam etmesi için geliştirilen Eğitim Bilişim Sistemi (EBA) önemli başarılara imza atıyor. Sistem, kullanım miktarı ve internet trafiği ölçütleri göz önüne alınarak yapılan değerlendirmede, EBA platformu birinci sıraya yerleşti. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Twitter hesabından “EBA, tüm dünyada en çok kullanılan web sitelerinde eğitim kategorisinde 1. sırada… Teknoloji alanında bir dünya birinciliğiyle yüzümüzü güldüren EBA’ya emeğe geçen, içerik sağlayan, destek veren ve kullanan herkese gönülden teşekkür ederim.” açıklamasında bulundu.

Dünyanın en çok ziyaret edilen 6. eğitim sitesi EBA olduDünyanın en çok ziyaret edilen 6. eğitim sitesi EBA oldu

27 basamak yükselen EBA; Blackboard, Quizizz, Udemy ve Quizlet gibi platformları geride bıraktı. Yenilik ve Eğitim Teknolojileri (YEĞİTEK) Genel Müdürü Anıl Yılmaz, küresel ölçekte eğitim alanında birinci sıraya yükselen yerli ve milli dijital eğitim platformu EBA’nın bu yükselişinin arkasında, yaz döneminde yapılan iyileştirmeler ve altyapı yatırımlarının önemli etkisi olduğunu söyledi.


Firebase 'daki açık telefon numaralarını açığa çıkardıFirebase 'daki açık telefon numaralarını açığa çıkardı
EBA tıklanma sayısı açıklandıEBA tıklanma sayısı açıklandı
Firebase nedir ?Firebase nedir ?

PAYLAŞ