EA'den Nvidia'ya Rakip Bulut Tabanlı Oyun Sistemi - Haberler - indir.com

EA'den Nvidia'ya Rakip Bulut Tabanlı Oyun Sistemi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-24 12:53:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

2019 ile beraber şirketlerden bulut tabanlı oyun servisleri görmeye devam ediyoruz. Bunun en iddialı ismi olan Google sonrasında şimdi ise diğer şirketlerden bulut tabanlı servisler görmeye başlıyoruz. Şimdi ise oyun firmalarının köklü isimlerinden olan EA, bulut tabanlı oyun deneyimi için çalışmalarının başladığını açıkladı. EA cephesinden gelen açıklamaya göre şirketin söz konusu bu bulut tabanlı oyun sistemi için oldukça iddialı bir şekilde geliyor. Bulut oyun pazarı özellikle son dönemde popüler ve Pazar seviyesi iyi yerlere ulaşmış şekilde ilerliyor.

EA, Bulut Platformuna Giriş Yapıyor

Facebook ile Ücretsiz Wifi Nasıl Bulunur?Facebook ile Ücretsiz Wifi Nasıl Bulunur?

Ancak yeni bulut platformunda birçok isim yer alacağı için şirketlerin kendi farklarını ortaya koyması gerekiyor. EA ise bu noktada rakiplerinden farklı bir hizmet vermesi gerekiyor. EA tarafından beklenen bir hizmet gelmez ise, rakip isimlerden olan Microsoft ve Google bu alanda öncülüğü eline alacaktır. EA ise bulut oyun pazarına girme noktasında oldukça kararlı bir şekilde ilerliyor. The Hollywood Reporter tarafına yapılan röportajda EA Origin genel müdürü Mike Blank, şirketin bulut sektörüne giriş yapması için çaba sarfettiklerini doğrulamış oldu.

Bulut tabanlı oyun servislerinde ise Microsoft ve Google şirketleri alanın en iyi ikili konumunda bulunuyorlar. Diğer yandan Walmart ve Amazon gibi şirketler de bulut tabanlı oyun deneyimi sunacaklar. Apple ise Arcade hizmeti ile pazara giriş yapacakken, Nvidia tarafında GeForce Now adlı beta sürecinde olan bir sistem bulunuyor. Bu noktada EA yetkilisi Blank, “Kendimizi öneriyoruz ve önermeye devam edeceğiz. Bulut oyun pazarı, farklı oyunculara farklı oyun deneyimlerini sunarak çok ciddi rekabetin döndüğü bir alan. Biz bu alanda savaşmaya hazırız” sözlerini dile getiriyor. Bakalım EA’nın bulut tabanlı oyun sistemi rakiplerine karşılık nasıl olacak göreceğiz.


Huawei'den Bulut Depolamaya Tam DestekHuawei'den Bulut Depolamaya Tam Destek
Yeni Klavyelerde Microsoft Tuşu Bulunabilir!Yeni Klavyelerde Microsoft Tuşu Bulunabilir!

PAYLAŞ