E2 2021'in dijital ortamda düzenleneceği kesinleşti - Haberler - indir.com

E2 2021'in dijital ortamda düzenleneceği kesinleşti

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-01 20:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Oyun

Geçtiğimiz sene koronavirüs pandemisi yüzünden iptal edilen dünyanın en büyük oyun fuarı E3 2021 bu sene de fiziksel bir etkinlik düzenlemeyecek.

Geçtiğimiz sene Çin’de başlayarak tüm dünyaya yayılan koronavirüs salgının hayatımıza en büyük etkilerinden biri de dünya çapında düzenlenen tüm etkinliklerin ve fuarların ardı ardına iptal edilmesi oldu. Bu durumdan etkilenen organizasyonlarından biri de E3 2020 olmuştu.  E3’ün geçtiğimiz sene tamamen iptal edilmesi oyun geliştiricilerini oyunlarını tanıtabilmek için kendi özel dijital etkinliklerini düzenlemek zorunda bırakmıştı.

Yılın en büyük oyun fuarı E3 2020’de neler tanıtılacak?Yılın en büyük oyun fuarı E3 2020’de neler tanıtılacak?

Mutasyonlu virüsten önce pandeminin etkisinin hafiflemeye başlamasıyla birlilte E3 2021’in fiziksel bir etkinlikle kapılarını oyun geliştiricileri ve misafirlere açabileceği konuşuluyordu ki durum böyle olmadı. Etkinlik hakkında bir diğer iddia ise E3 2021’in bu sene dijital ortamda düzenlenebileceği. Salgının etkisini yeniden arttırması planları yeniden alt üst etti. E3 hakkında gelen son haberlerle birlikte etkinliğin bu sene dijital bir etkinlik olarak düzenleneceği kesinleşti. Şirket tarafından bu konuda resmi bir açıklama gelmemiş olsa da E3 2021’in dijital ortama taşınmasının nedenin pandemi olduğu düşünülüyor.

E3 2021'de katılımcıları neler bekliyor?

E3 2021’in 15 ve 17 Haziran tarihleri arasında düzenlenebileceği söylense de bu tarihin kesinleşmemesi değişiklik olabileceğini düşündürüyordu ki bugün gelen bilgiler etkinliğin tarihinde de herhangi bir değişiklik olmadığını kesinleştirmiş oldu. E3 2021’in 15 Haziran'da çevrimiçi olarak başlaması bekleniyor.

E3 2021 bu sene dijital olarak düzenlenecek

Etkinliğin dijital ortamda düzenleneceği bilinse de, etkinlikle ilgili detaylar henüz bilinmiyor. Oyun yayımcılarının oyunlarını nasıl tanıtacağından ziyade çevrimiçi ortamda katılımcılar için nasıl etkinlikler düzenleneceği merak ediliyor. Bunun yanı sıra E3 2021’e katılacak olan şirketler de henüz kesinleşmiş değil. Etkinlik hakkındaki tahminler ise oyunların demolarının tüm platformlar için ücretsiz yayımlanacağı, çeşitli canlı yayınların yapılacağı yönünde. Tüm bu soruların yanıtlarının ise önümüzdeki haftalarda netleşmesi bekleniyor.

 

 


Dünyanın en büyük oyun fuarı E3 2020 iptal edilebilir!Dünyanın en büyük oyun fuarı E3 2020 iptal edilebilir!
E3 fuarı tamamen iptal edildi!E3 fuarı tamamen iptal edildi!

PAYLAŞ