e-Devlet'te Artık Elektrik, Su ve Doğalgaz Aboneliği Başlatılacak - Haberler - indir.com

e-Devlet'te Artık Elektrik, Su ve Doğalgaz Aboneliği Başlatılacak

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-18 16:45:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Ülkemizde bir süredir faaliyette olan e-Devlet servisi için yeni hizmetler sunulmaya devam ediliyor. Şimdi ise duyurulan yeniliğe göre artık iş yeri ve evlerine Telekom, su ve doğalgaz gibi abonelikleri başlatmak isteyen kullanıcılar, başvurularını e-Devlet üzerinden yapabilecekler. Vatandaşların tüm hak ve faaliyetleri dijital ortama aktarılmaya devam edilirken, son hamle ile abonelik işlemleri için artık kurumlara gitme ve başvurmaya gerek kalmadan mobil cihazlar üzerinden kolay bir şekilde halledilebilecek. Ayrıca Turkiye.gov.tr üzerinden e-Devlet sistemine giriş yapılarak altyapı hizmetleri bölümünden abonelik işlemleri kolay bir şekilde yapılabilecek.

e-Devlet’te Yeni Abonelik Sistemi

E-Devlet Üzerinden Alabileceğiniz Hizmetler Nelerdir?E-Devlet Üzerinden Alabileceğiniz Hizmetler Nelerdir?

Devreye girecek olan bu sistem ile beraber artık vatandaşlar, aboneliklerini kolay bir şekilde internet üzerinden gerçekleştirebilecekler. Bu sayede şubelere gitmenin ve uzun işlemlerin önüne geçilmiş olacak. Sadece abonelik değil, ayrıca abonelik iptal işlemleri de bu sistem üzerinden gerçekleştirilebilecek. Bu yeni sistem için site üzerinden ise şu duyuru gerçekleştirildi;

Yakında diğer abonelikleri de uygulamaya dahil ederek, milletimize yakışır şekilde dijitalleşmeyi ülkemizin her hanesine ulaştırmaya devam edeceğiz. Dijital Dönüşüm Ofisi olarak koordine ettiğimiz ve Ticaret Bakanlığımızın çıkarmış olduğu mesafeli satış mevzuatı ve diğer yönetmeliklerde yapılan düzenlemelerle vatandaşımız artık elektrik, doğal gaz, su ve Türk Telekom aboneliklerini e-devlet üzerinden yapabilecekler” 

E-Devlet'e İki Yeni Hizmet Daha Geldi

E-Devlet üzerinden giriş yaptıktan sonra adınız üzerinde yer alan doğalgaz, su ve elektrik gibi kurumların aboneliklerine erişebilirsiniz. Kurumun resmi sayfası üzerinde yer alan işlemler ile alakalı gereken bölümü bularak tıklamanız yeterli olacaktır. Şehirler arasında birçok dağıtıcı firma olduğu için e-Devlet üzerinde dağıtıcı firmanızı görmez iseniz, bir süre sonra tekrar denemenizi öneririz. Bakalım e-Devlet üzerinde ilerleyen dönemlerde daha ne gibi işlemler mevcut olacak ve vatandaşlar için kullanıma sunulacak göreceğiz.


E-Devlet' den sonra dev bir hizmet :Tek KapıE-Devlet' den sonra dev bir hizmet :Tek Kapı
E-Devlet'e İki Yeni Hizmet Daha GeldiE-Devlet'e İki Yeni Hizmet Daha Geldi

PAYLAŞ