E-Devlet'in yeni hizmeti kullanıma sunuldu! - Haberler - indir.com

E-Devlet'in yeni hizmeti kullanıma sunuldu!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-05 19:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Birçok işlemi internet üzerinden gerçekleştirebileceğiniz E-Devlet sitesinde sunulan hizmetler her geçen gün artıyor. Gün itibariyle E-Devlet için yeni hizmet Banka Sorgulama sistemi de kullanıma sunuldu. Bu sayede kullanıcılar hangi bankada hesapları olduğunu kolayca öğrenebilecekler.

Bildiğiniz üzere günümüzde bankacılık işlemlerinin büyük bir kısmı internet siteler ya da mobil uygulamalar üzerinden gerçekleştiriliyor. Bunun için tüm bankaların kullanıcılarına özel sunduğu kendi uygulamaları bulunuyor. E-Devlet sistemine yeni getirilen “Mevduat/Katılım Fonu Hesabı Bulunan Banka Sorgulama” sayesinde kullanıcılar bankalardaki aktif mevduat/katılım fonu hesaplarını artık tek seferde sorgulayabilecekler.

e-Devlet'te 1 milyar giriş hedefine ulaştı!e-Devlet'te 1 milyar giriş hedefine ulaştı!

e-Devlet Hesabınıza Yurt Dışından Erişimi Nasıl Kısıtlarsınız?

Oldukça kapsamlı olan bu hizmet Türkiye’deki bankaların yurt içi şubelerinde açılmış olan, tasarruf mevduatı niteliğindeki, Türk lirası ya da yabancı para ve altın gibi yatırımlarını depo hesabı cinsinden özel cari hesap ve katılma hesapları ile vadeli-vadesiz mevduat hesapları e-devlet üzerinden görüntüleyebilecekler.

E-Devlet’e sunulan bu hizmetin tamamen kullanıcıların hesaplarını kontrol edebilmesi açısından olduğunun altını çizmekte fayda var. Bu nedenle eğer sorgulama sonuçlarında bir hata olduğunu düşünüyorsanız resmi kurumlarla ya da bankayla iletişime geçmeniz gerekiyor.


İlgili uygulamalar
e-Devlet en çok kullanılan hizmetleri açıkladıe-Devlet en çok kullanılan hizmetleri açıkladı
Sahte e-Devlet sitelerine dikkat! Siber Dolandırıcılar LinkedIn kullanıcılarını hedef alıyor!Sahte e-Devlet sitelerine dikkat! Siber Dolandırıcılar LinkedIn kullanıcılarını hedef alıyor!

PAYLAŞ