Dropbox yeni uygulaması Dropbox Password kullanıma sunuldu - Haberler - indir.com

Dropbox yeni uygulaması Dropbox Password kullanıma sunuldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-08 16:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Kullanıcıların tercih ettiği popüler bulut depolama servislerinden birisi olan Dropbox, yeni şifre yöneticisi uygulaması Dropbox Password’ü duyurdu. Oldukça gelişmiş güvenlik metotları ile beraber şifrelerinizi uygulama üzerinde saklayabileceksiniz. Çözülmesi oldukça zor olan şifreler üretebilecek ve bunlar ile otomatik girişler yapabileceksiniz. Dropbox, pazarda milyonlarca kullanıcısı olan bir depolama uygulamasıdır. Şirketin bu yeni şifre yöneticisi uygulaması Dropbox Password’ün özel bir beta versiyonunu duyurdu. Şuan için uygulama Google Play Store üzerinden erişilebilir durumda. Yeni paylaşılan bu uyulama, standart bir şifre yönetme uygulaması özelliklerini taşımasından farklı olarak, sakladığı kullanıcı adı ve şifre verileri ile otomatik giriş yapabilme kabiliyetine sahip durumda.

Dropbox Password uygulaması yayınlandı

Dropbox tek seferde 100GB indirmeyi deniyorDropbox tek seferde 100GB indirmeyi deniyor

İsteğe bağlı olarak kuvvetli şifreler de oluşturabileceğiniz bu programda, verilerinizi güvenli bir şekilde saklayıp her seferinde giriş yapmak için kullanıcı adı ve şifrelerinizi tekrar giriş yapmak zorunda kalmayacaksınız. Kullanıcılar hesap bilgilerini “sıfır bilgi şifreleme” teknolojisi ile koruyabilecek. Sıfır bilgi işleme, sizle ilişkilendirilmiş verilere, kullandığınız servis sağlayıcılarının bile erişememesi oluyor. Bu sayede önemli hesaplarınız hackerlardan korunacak ve gözünüz ise arkada kalmamış olacak. Uygulamayı kullanmak için yeni bir kullanıcı adı ve şifre oluşturmanız mı gerekiyor yoksa dropbox hesap bilgilerinizle mi girmeniz gerektiği henüz bilinmiyor.

Dropbox uygulaması, şuan için dosyalarını yedeklemek için kullanan kullanıcılar bulunuyor. Ancak kullanmayan kullanıcılar için ise tüm şifrelerini bir yere toplamak için gereksiz gelebilir. Dropbox ise bu noktada bir geliştirme yapmış ve dropbox kullanıcısı iseniz, iki adım doğrulama metodundan yararlanabilirsiniz. Dropbox kullanıcıları, güvenlik için hesaplarında akıllı telefonları ile iki faktörlü doğrulama teknolojisini kullanabiliyorlar. İsterlerse küçük bir anahtar görünümündeki USB güvenlik anahtarını, bilgisayarındaki fiziksel USB girişlerinden birine takarak da güvenlik noktasındaki sıkıntıları çözebiliyorlar.


Büyük dosyalar gönderebileceğiniz Dropbox Transfer tüm kullanıcılara açıldıBüyük dosyalar gönderebileceğiniz Dropbox Transfer tüm kullanıcılara açıldı
Dropbox Nedir? Nasıl Kullanılır?Dropbox Nedir? Nasıl Kullanılır?

PAYLAŞ