Dropbox tek seferde 100GB indirmeyi deniyor - Haberler - indir.com

Dropbox tek seferde 100GB indirmeyi deniyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-11 14:25:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Bulut depolama servisleri arasında bilinen isimlerden ve popüler bir servis olan Dropbox, yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. Bu noktada şirket tek seferde 100 GB’a kadar dosya gönderebilme özelliği üzerinde çalışıyor. Bulut depolama sistemleri arasında en fazla tercih edilen ve güvenilir isimlerden olan Dropbox’un bu yeni özelliğinin oldukça sevilmesi düşünülüyor. Dropbox’un platformuna entegre edilecek yeni özellikler sayesinde kullanıcılar çok kolay bir şekilde dosya paylaşımı yapabilecek. Ayrıca rakiplere baktığımız zaman Mediafire ve WeTransfer gibi dosya paylaşım sistemlerinin tek seferde 100 GB’a kadar dosya gönderiminin olmadığını belirtelim.

Dropbox’tan Yeni İddialı Özellik

Dropbox ve Google İş Birliğine GidiyorDropbox ve Google İş Birliğine Gidiyor

Dropbox ile tek seferde 100 GB dosya göndermek için hangi hesap türüne sahip olunması gerektiği henüz belirtilmedi. Ancak bu yeni özelliğin şirket tarafından para ile sunulup sunulmayacağı ise henüz bilinmiyor. Dropbox Transfer ile beraber sisteme birçok yeni özellik daha gelirken, artık transfer indirme sayfalarında yer alan arka plan görselini değiştirebileceksiniz. Bu sayfaya bloğunuzu ekleyebilecekken, transfer bağlantılarınızı dilediğiniz gibi özelleştirebileceksiniz.

Bu yeni özelliğin kullanımı için Dropbox’un Beta programına dahil olmanız gerekiyor. Dropbox Transfer’in beta sürecine kayıt olmak için resmi sitesi üzerinden gerekli işlemleri yapmanız yeterli olacaktır. Dosya paylaşımında önemli bir yeri bulunan Dropbox’a bu yeni gelen özellik, bakalım kullanıcıları tarafından nasıl karşılanacak göreceğiz. Yakın zamanda ise Beta süreçten çıkarak özelliğin tam kullanılabilir olması bekleniyor.


Dropbox halka arz ediliyorDropbox halka arz ediliyor
Dropbox’ı ücretsiz kullananlara kötü haber: Kota geldi!Dropbox’ı ücretsiz kullananlara kötü haber: Kota geldi!

PAYLAŞ