Dropbox Şifre Yöneticisi ücretsiz oluyor - Haberler - indir.com

Dropbox Şifre Yöneticisi ücretsiz oluyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-17 18:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Kullanıcı sayısı gün geçtikçe artan Dropbox, kullanıcılarına 50 şifreyi ücretsiz olarak saklama imkanı tanıyacak.

Bildiğiniz üzere şuan Dropbox’ın Şifre Yöneticisi’ni kullanmak için ücretli bir hesaba sahip olmanız gerekiyor. Fakat uygulama için yayımlanacak yeni güncelleme sayesinde artık bu özelliği kullanmak için ödeme yapmanıza gerek kalmayacak.

Facebook fotoğraf ve videoları Dropbox’a aktarılabilecekFacebook fotoğraf ve videoları Dropbox’a aktarılabilecek

Dropbox kullanıcılarını sevindirecek

Bu özellik Nisan ayı başlarından itibaren ücretsiz olarak Temel Kullanıcılara sunulacak. Ücretsiz seçenekle birlikte kullanıcılar Dropbox’ta üç cihaz arasında senkronize edilmiş 50’ye kadar şifreyi saklayabilecek. Bunun yanı sıra kullanıcılar kısa bir süre sonra başkalarıyla güvenli parola paylaşımına da sahip olacaklar.

Dropbox için yayımlanan yeni özellikler

Bulut ve akış hizmetlerine olan ilginin artmaya devam ettiği bu günlerde Dropbox’un yeni özelliğinin oldukça kullanışlı olacağı kesin. Kullanıcıların 50’den fazla girişe ihtiyaç duyduğu noktada ise ücretli Dropbox planlarına yönelmesi gerekiyor.

Nisan ayından itibaren ücretsiz olarak kullanıma sunulacak Dropbox Şifre Yöneticisi, daha çok kişi için erişilebilir hale gelirken, aynı zamanda rekabet avantajı da sağlayabilir. Sınırlamalarla karşılaşsanız bile Dropbox’ın ücretsiz hizmetiyle idare etmek artık daha kolay olacaktır.


Apple, Google ve Dropbox'a İtalya'da veri ihlali soruşturmasıApple, Google ve Dropbox'a İtalya'da veri ihlali soruşturması
Dropbox aile planınu duyurduDropbox aile planınu duyurdu

PAYLAŞ