Disney+'ın destekleyeceği cihazlar açıklandı - Haberler - indir.com

Disney+'ın destekleyeceği cihazlar açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-20 11:33:02
Editör : Erkan Uluocak
Kategori : Etkinlik

Disney, 2019 yılının son çeyreğinde piyasaya sunacağı sanal dizi/film platformu Disney+; PS4, Xbox One gibi platformlarda da bulunacak. Disney'in destek vereceği cihazların yanı sıra Disney'in 12 Kasım'da ABD'de ve 19 Kasım'da Kanada'da kullanılabilir olacağını duyurdu.

Hangi Platformlarda Olacak?

Bir kaç ay sonra yayınlanacak Disney+ için tüm yapımlarının yer alacağı servise nasıl ve nereden erişebilecekleri hakkında bilgi arayışı içerisindeler. Disney'in bu bilgi arayışı neredeyse herkesin beklediği şeyi onaylamasıyla son buldu. Disney+, başlangıçtan itibaren neredeyse her platformda bulunacak. Disney'in daha önceden de bildiğimiz platformu PlayStation 4 için Nintendo Switch ve Roku yayın cihazlarına geleceğini duyurmuştu. Fakat başka platformlar için hakkında henüz bir bilgi yok. Disney+ şu platformlar bulunacak. OS, Android, Android TV, Shield Tv, Sony TV, Apple TV HD, Apple TV 4K, Google Chromecast ve Xbox One.

DISNEY LEGO STAR WARS THE COMPLETE SAGA sistem gereksinimleriDISNEY LEGO STAR WARS THE COMPLETE SAGA sistem gereksinimleri

Disney+, hakkında önceden bir bilgi sahibi olmayanlar için kısaca bir bahsedelim. Disney+, bugüne kadar  beyaz perde veya televizyonda izlediğimiz bütün Disney yapımlarını kapsayacak ve bir araya getirecek olan yeni bir yayın platformu olacak. Disney'in bu yeni projesi günümüzden popüler olarak kullandığımız Netflix’i sollamayı planlıyor. Disney+ bu proje ile bir çok platforma meydan okumaya hazırlanıyor.

Bu yeni oluşumun ülkemize ne zaman geleceği hakkında hatta son Netflix olaylarından sonra gelip gelmeyeceği bile şu sıralar düşünülmüyor. Umarız ilerleyen günlerde Disney’den ülkemizdeki hayranlarını için memnun edecek haberler gelir.


Netflix'in Yeni Rakibi Disney+'ın Fiyatı BelirlendiNetflix'in Yeni Rakibi Disney+'ın Fiyatı Belirlendi
Disney Plus Türkiye fiyatları açıklandıDisney Plus Türkiye fiyatları açıklandı

PAYLAŞ