Disney Plus Türkiye fiyatları açıklandı - Haberler - indir.com

Disney Plus Türkiye fiyatları açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-08 10:33:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Donanım

İnternet dünyasında büyük ses getiren Netflix'e rakip olan firmalardan Disney Plus'un paket fiyatları açıklandı. İşte rekabeti artıracak o fiyatlar.

İnternet ortamında film ve dizi izleme imkanı sunan dijital platformlara olan ilginin artmasıyla birlikte bu platformların sayısı da her geçen gün artıyor. Bu alanda pazara ilk giren ve rakiplerinin önünde olan Netflix'in artık yerli ve yabancı birçok rakibi var. Bu rakiplerden en dişlisi olarak görünen Disney Plus paket fiyatları da belli oldu.

Disney Plus Fiyatları Belli Oldu

Netflix ile rekabette olduğu için bünyesinde bulunan birçok Marvel dizisinin kaldırılmasına yol açan Disney Plus, öncelikli olarak ABD'de izleyicilerinin beğenisine sunulacak. 12 Kasım 2019 tarihinde açılacağı ilan edilen platformda farklı paketler de bulunuyor.

Netflix'in Yeni Rakibi Disney+'ın Fiyatı BelirlendiNetflix'in Yeni Rakibi Disney+'ın Fiyatı Belirlendi

Belirtilen fiyatlara göre Disney Plus başlangıç paketi 6.99 Dolar olacak. Bir diğer fiyat düzenlemesi ise şu şekilde, ABD'de fazlasıyla popüler olan Hulu ve ESPN platformlarının da paket içerisine eklenmesiyle yeni aylık ücret 12.99 Dolar oluyor. 

İçerisinde bulundurduğu Pixar, Marvel, Star Wars ve National Geographic gibi köklü içeriklerin yer alacağı Disney Plus, bu içeriklerle Netflix ile amansız bir rekabete içerisine girecek gibi görünüyor. Bunun yanı sıra Disney Plus'ta birçok süper kahraman ya da popüler kültür içeriklerinin özel dizilerinin de bulunacağı biliniyor. Firma şimdiden bu dizi ve içerikler için detaylı çalışma başlattı.

Hem Türkiye'de hem dünyada ses getiren birçok dijital video platformu olarak adlandırılan platformlar bulunuyor. Bunlar arasında Netflix, Amazon Prime, Apple TV gibi yabancı, BluTV, PuhuTV, Turkcell TV+ ve Tivibu gibi yerli seçenekler yer alıyor.


Netflix'e Rtük geliyor!Netflix'e Rtük geliyor!

PAYLAŞ