Disney Plus, 100 milyon abone barajını geçti - Haberler - indir.com

Disney Plus, 100 milyon abone barajını geçti

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-12 12:01:01
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Dijital yayın platformu olarak dikkat çeken Disney Plus, son yıllarda yaptığı atılımlar ile birlikte ciddi bir abone kazandı. Netflix’in ardından ikinci sırada bulunan platform, bu unvanını korumayı başarırken 100 milyon abone sayısını geçti. Netflix’in 204 milyon abonesi olduğu göz önünde bulundurulduğunda Disney Plus’ın sayısı düşük görülse de şirketin yakalamış olduğu ivme oldukça dikkat çeker seviyede.  

Noel doping etkisi yaptı!

Netflix CEO'su Reed Hasting Disney Plus hakkında açıklama yaptıNetflix CEO'su Reed Hasting Disney Plus hakkında açıklama yaptı

Disney CEO'su Bob Chapek tarafından yapılan açıklamalarda 2 Aralık 2020 tarihinde 87 milyon aboneye sahip olduğu belirtilmişti. Aradan geçen kısa sürede 13 milyon aboneyi daha kazanan uygulama, en çok aboneyi Noel döneminde kazandı.

Farklı bölgelere açılacak

Netflix’in şu anda kullanıldığı bölgeler göz önünde bulundurulduğunda Disney Plus şu anda oldukça geride kalmış durumda. Şirket tarafından yapılan planlamalarda Güney Kore, Hong Kong ve Doğu Avrupa öncelikli olarak girilecek bölgeler. Türkiye’de de 2021 itibariyle kullanıma sunulması beklenen uygulama, kullanım alanı arttıkça daha fazla aboneye de sahip olacak. Ancak bu konuda herhangi bir takvim paylaşılmamış durumda.


İlgili uygulamalar

PAYLAŞ