Disney+ 86 milyon aboneyi geçti - Haberler - indir.com

Disney+ 86 milyon aboneyi geçti

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-15 20:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Dijital dizi ve film pazarına iddialı bir giriş yapan Disney+ kısa sürede 86 milyon kullanıcı sayısını geçmeyi başardı.

Eğlence sektörünün en büyük isimlerinden biri olan Disney'in online dizi ve film platformu olan Disney+, bildiğiniz gibi geçtiğimiz sene yayın hayatına başlamıştı. Orijinal içerikleriyle yayımlandığı ülkelerde dikkat çekmeyi başaran platformun mevcut abone sayısı hakkında açıklama yapan şirket, gelecekteki planlarını da açıkladı.

Disney+ 50 milyon aboneyi geçtiDisney+ 50 milyon aboneyi geçti

Disney büyük bir büyüme gösteriyor

Geçtiğimiz günlerde heyecanlı bir açıklama yapan şirket platforma gelecek olan yeni yapımları duyurmuştu. Kısa sürede katettiği büyümeyle dikkatleri üzerine çeken Disney'in online dizi ve film platformu Disney+'ın abone sayısı da açıklandı. Rakiplerinin gözünü korkutan bir büyüme gösteren platformun aktif kullanıcı sayısı bugün itibarıyla 86.8 milyonu geçmiş bulunuyor. Geçtiğimiz ayın başlarında 73 milyon kullanıcı sayısına sahip olan platform sadece bir ay içerisinde milyon abone kazanmış ki bu sayı gerçekten oldukça başarılı.

Disney+ Türkiye’ye ne zaman geliyor? Dünyada yayına başlama tarihleri...

Platformun geleceği hakkında da açıklama yapan şirket Disney+'ın bu büyümesinin devam etmesini beklediklerini ve platformun 2024 senesine kadar 350 milyon aboneyi geçmesini hedeflediklerini dile getirdi.  350 milyon aktif kullanıcının gerçekten yüksek bir sayı olduğunu düşünürsek platformun bu rakama ne zaman ulaşacağı da merak konusu haline geliyor. Disney eğer hedeflediği başarıya ulaşırsa pazardaki rakipleri için büyük bir tehdit olacak. Platform hakkında 23 Şubat açıklama yapan şirket, Disney+’nın pek çok ülkede erişime sunulacağını söylese de bu ülkeleri belirtmemişti. Türkiye’de ne zaman kullanıma sunulacağı henüz bilinmeyen Disney+’nın Netflix gibi neredeyse her ülkede erişime açıldığı anda abone sayısında da ciddi bir artış yaşanması bekleniyor.

 


Disney Plus, bir ayda 5 milyon yeni üye daha kazandıDisney Plus, bir ayda 5 milyon yeni üye daha kazandı
Disney yayın akışı yetkilisi Kevin Mayer TikTok CEO'su olmak için istifa ettiDisney yayın akışı yetkilisi Kevin Mayer TikTok CEO'su olmak için istifa etti

PAYLAŞ