Digital Turbine AdColony'i satın aldı - Haberler - indir.com

Digital Turbine AdColony'i satın aldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-03 14:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Digital Turbine yapmış olduğu açıklama ile AdColony’i satın alma işleminin resmi olarak tamamlandığını açıkladı. Global olarak aylık 1.5 milyardan fazla kullanıcıya erişen ve reklamverenler ile yayıncılara hizmet veren mobil reklam platformu AdColony’nin satın alınması, Digital Turbine’ın hem operatör hem de OEM ortakları için kapsamlı bir medya ve reklam çözümü sağlaması noktasında önemli bir hamle olarak gözüküyor. AdColony baktığımız zaman bugüne kadar Amazon ve BMW gibi köklü global markalara ve sektördeki üçüncü partiler tarafından doğrulanmış görüntülenme oranları sağlayan mobil reklam çözümlerine ve mobil sektördeki konumuna Digital Turbine ile devam edecek.

Digital Turbine, AdColony’i satın aldı

Days Gone geliştiricisi oyuncuların oyunları indirimli satın almasına karşı çıkıyorDays Gone geliştiricisi oyuncuların oyunları indirimli satın almasına karşı çıkıyor

Digital Turbine CEO’su ise konu hakkında şu sözleri dile getirdi:  "AdColony'nin satın alım işlemini resmi olarak sonlandırdığımız için çok heyecanlıyız” diye belirtiyor ve ekliyor “AdColony ile birlikte geçtiğimiz sürede resmi olarak bünyemize katılan Appreciate ve önümüzdeki dönemde katılacak olan Fyber ile, reklamverenlerimiz, çalışanlarımız ve hissedarlarımız için en iyi hizmeti sağlamaya devam edeceğiz. AdColony'nin de Digital Turbine çatısına katılmasıyla, dünya çapındaki reklamverenlere ve yayıncılara fayda sağlamak için deneyimimizi, erişimimizi ve yeteneklerimizi daha da genişletmiş olacağız. AdColony, köklü marka ve reklamverenlerin performansa dayalı harcama eğilimleri ve envantere özel erişim yapmasını sağlayan benzersiz teknolojisi ile bize çok önemli avantajlar sağlayacak”. ADColony’nin CRO’su ise yapılan bu satış anlaşması için şu sözleri dile getiriyor; “Digital Turbine, AdColony'nin performans deneyimine birçok tamamlayıcı ve ek çözüm sunarken, biz de bu ortaklığa sektör lideri SDK teknolojimizi ve deneyimli ve sektörde uzman bir ekip getiriyoruz”.

AdColony geçtiğimiz üç yılı oldukça başarılı bir seviyede geçmiş ve 2020’de 2019’a göre çok daha iyi faiz oranları ile yıllık %15 büyüme gerçekleştirmesi başarısı dikkatleri çekiyor.


Toyota Lyft'den otonom sürüş birimi satın aldıToyota Lyft'den otonom sürüş birimi satın aldı
Microsoft, Discord'u satın alma işlemlerine son verdiMicrosoft, Discord'u satın alma işlemlerine son verdi

PAYLAŞ