DevFest Sivas'15 Etkinliği Gerçekleşti - Haberler - indir.com

DevFest Sivas'15 Etkinliği Gerçekleşti

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-12-22 09:00:37
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Geçen yıl kurulan ve ilk DevFest etkinliğini yine geçen yıl düzenleyen GDG Sivas ekibi DevFest Sivas'15 etkinliğini gerçekleştirdi. Peki; 11 Aralık tarihinde Cumhuriyet Üniversitesi Kültür Merkezi'nde gerçekleşen DevFest Sivas 2015'te neler yaşandı? İşte detaylar...

GDG Sivas ekibinin yaklaşık 4 ay boyunca özveriyle yürüttüğü çalışmalar sonucu DevFest Sivas'15, 11 Aralık 2014 tarihinde Cumhuriyet Üniversitesi Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Aralarında indir.com kurucusu Hasan Yaşar'ın da bulunduğu alanında uzman 7 konuşmacının yer aldığı etkinlikte 4 workshop düzenlendi.

Sitemiz indir.com'un Hediye ve Medya sponsoru olduğu DevFest Sivas'15 etkinliğinde 15 farklı sponsor ve 500'ün üzerinde katılımcı vardı. Etkinliğe katılamayanlar için etkinlik GDG Sivas'ın web sitesinden canlı yayınlandı.

DevFest Sivas'15 etkinliğinde Seo Optimizasyonu, Mobil Uygulamalarda Tasarım Süreci, Android Performans Optimizasyonu, Yeni Medyada Girişimcilik, Mobil Fırsatlar, Android 101, Making Custom Wiew on Android, E-Ticaret ve MIT App Inventor konularında bilgi aktarımı sağlandı.

DevFest Sivas 2015 etkinliğine 15 farklı sponsorun yanı sıra GDG Kayseri, GDG Ankara ve GDG Kütahya ekipleri de hem katılım hem destek sağladılar. Etkinliğe katılan konuşmacılar etkinlik öncesi ve etkinlik sonrası GDG Sivas ekibinde bulunan geliştiriciler ile iş tecrübelerini paylaşarak, bilgi alışverişinde bulundular.

Son olarak DevFest Sivas'15 etkinliğine katılan tüm katılımcılara indir.com'un hediyesi kupa ve daha birçok hediye dağıtıldı.





PAYLAŞ