Datça belediyesi kripto para çıkarmaya hazırlanıyor - Haberler - indir.com

Datça belediyesi kripto para çıkarmaya hazırlanıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-08 13:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Kripto para ticareti tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de yoğun olarak tercih edilmeye ve yatırım yapılmaya devam ediyor. Şimdi ise Türkiye’den yeni bir kripto para geliyor. Resmi Twitter hesabı üzerinden Datça Belediyesi tarafından atılan bir Tweete göre yeni bir dijital para birimi çıkarma hazırlığına girişiliyor. Takipçilerine yeni para için isim soran belediyeye ise öneriler sunulmaya devam ediyor. Kripto para kullanım ve yatırımlarının yaygınlaşması ile beraber yeni altcoin’ler türemeye ve geliştirilmeye devam ediyor. Ülkemizde de benzer hamleler görürken, şimdi ise kripto para girişimi bir belediyeden geliyor. Twitter hesabından Datça Belediyesi tarafından duyurulan bu yeni dijital para için isim arayışına girildi. Coin’in ismi için önerilerde bulunurken, Twitter kullanıcıları tarafından olayın gerçekliği de merak ediliyor.

Datça Belediyesi dijital para çıkartıyor

Elon Musk'dan Dogecoin tweeti geldi!Elon Musk'dan Dogecoin tweeti geldi!

2009 yılında Bitcoin ile başlayan kripto para dünyası altcoin değerleri ile tüm dünyanın ilgisini çekmeye devam ediyor. Bu paraların bağımsız olması ve güvenli bir şekilde tutulması en çok tercih sebeplerinden biri olarak gözüküyor. Ayrıca hızlı ve yüksek kazanç sağlama isteği de bu hamlelere sebep oluyor. Muğla’ya bağlı ilçe belediyesi tarafından trendlere uyulmaya devam ediyor. Daha önce ise NFT çılgınlığına katılmış ve paylaşılan bir tweet açık artırmaya sunulmuştu. Tweet ise 6000 dolar karşılığında Bitexen tarafından satın alınırken, para ihtiyaç sahibi öğrencilere bağışlanmıştı.

Datça belediyesi şimdi ise dijital para çıkartacağını duyurdu. Atılan tweet’e ise birçok kullanıcı tarafından önerilerden bulunuldu.


Bitcoin madenciliği yeni cihazlarla daha fazla kazandırıyorBitcoin madenciliği yeni cihazlarla daha fazla kazandırıyor
Bitcoin krize mi neden olacak?Bitcoin krize mi neden olacak?

PAYLAŞ