Cyberpunk 2077 Playstation mağazasına geri dönüyor - Haberler - indir.com

Cyberpunk 2077 Playstation mağazasına geri dönüyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-01 18:01:01
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Oyun

CD Projekt tarafından yapılan yeni açıklamaya göre Cyberpunk 2077 PlayStation mağazasında yer alacak.

Son dönemlerin en popüler oyunlarından birisi olan ve 2020 yılı itibariyle piyasaya sunulan rol yapma türündeki Cyberpunk 2077, piyasaya sürüldükten çok kısa bir süre sonra PlayStation mağazasından kaldırılmıştı. Dünya genelindeki milyonlarca oyuncuyu etkileyen ve tepki çeken bu durum, uzun zamandan beri bir beklenti yaratırken konu ile ilgili ilk hamle geldi.

Cyberpunk 2077 için 9 ücretsiz DLC yoldaCyberpunk 2077 için 9 ücretsiz DLC yolda

Cyberpunk 2077 için müjdeli haber

Yapımcı firma tarafından yapılan açıklamalarda, yaşanan sürecin oyundaki hatalardan kaynaklandığını ve bu nedenle oyunun mağazadan kaldırıldığı ifade edildi. Aralık ayı itibariyle yayından kaldırılan oyun yaklaşık 4 aydan beri erişilemez durumda. ancak açıklamalara göre Cyberpunk 2077 için yeni bir süreç başlayacak. Yapımcı firmanın açıklamasına göre oyundaki mevcut hataları büyük oranda gideren yeni bir yama ile birlikte oyun sorunsuz bir şekilde oynanabilecek. Önümüzdeki günlerde yeniden PlayStation mağazasında yer almaya başlayacak olan oyun, böylece oyunu oynamak isteyen PlayStation oyuncularına da yeni bir fırsat sunacak.

Yeni yama ile birlikte oyundaki mevcut oyundaki hataların ne kadar giderildiği ve oyun deneyiminin ne kadar iyileştirildiği oyunun mağazada sunulmasının ardından görülecek.


Cyberpunk 2077 multiplayer için yeni açıklamaCyberpunk 2077 multiplayer için yeni açıklama

PAYLAŞ