Crysis Remastered çıkış tarihi resmi olarak açıklandı - Haberler - indir.com

Crysis Remastered çıkış tarihi resmi olarak açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-24 16:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Geliştiric şirket Crytek, ilk kez 2007 yılında piyasaya sürülen Crysis’in merakla beklenen remastered versiyonunun çıkış tarihini yeni bir video ile duyurdu. Beklenen bu remastered versiyonunun çıkış tarihi yeni bir video ile resmi olarak duyuruldu. Oyun, 18 Eylül 2020 tarihinden itibaren Xbox One, Epic Store ve PlayStation 4 için erişilebilir olacak. 2007 yılında piyasaya sürülen ve o zamandan beri birçok oyuncunun beğenisini kazanan Crysis serisi, uzun bir süredir sessizliğini koruyordu. Bu sessizlik ilk olarak geçtiğimiz aylarda Crysis’in resmi Twitter hesabından yapılan bir paylaşım ile bozulmuş ve Crysis Remastered oyunu için ilk sinyaller verilmişti.

Şimdi ise geliştirici şirket Crytek, Crysis Remastered’in çıkış tarihini bir video ile duyurdu. Bir dakika gibi bir uzunluğa sahip olan videoda, yenilenen Crsis Remastered’da oyuncuları ne gibi görsel iyileştirmeler bekliyor bunlara odaklanılmış durumda. Ayrıca 8K’ya kadar çözünürlükte dokular, HDR, ışın izleme ve yeni ışıklandırma gibi seçenekler grafik iyileştirmeler de bulunuyor.

Crysis 2 incelemeCrysis 2 inceleme

Crysis Remastered, 18 Eylül’de PC ve konsollara geliyor

Oyunculara yepyeni bir Crysis deneyimi sunmayı hedefleyen remastered sürümü, 18 Eylül 2020 tarihinde Xbox One, PC ve PlayStation 4 konsolları için çıkış yapacak. PC sürümü Epic Store’da yer alacak oyunun satışı ise 30 dolar olacak. Geliştiriciliğini Crytek’in üstlendiği bilimkurgu birinci şahıs nişancı oyunu Crsis, ilk olarak 2007 yılında piyasaya sürülmüştü. İlk yılında 2 milyona yakın kopya satan oyun, başarılı satış rakamı ile o dönem Hollywood’un radarına bile girmişti. Bu başarı ardından ise seri birçok farklı devam oyunuyla oyuncuların karşısına çıktı.

Oyunun konusuna gelecek olursak Kuzey Kore sahili yakınlarda yer alan adada antik bir uzay mekiğinin keşfedilmesi ile başlayan oyundaki kahramanımız Jake Dunn ve bir grup ABD askeri, inceleme yapmak için adaya gönderilir. Olayların 2020 yılı içinde gelecekte işlendiği oyunda dört farklı haritada mücadele etmeniz gerekiyor.


Crysis'den yeni oyun haberleriCrysis'den yeni oyun haberleri
Crysis Remastered için erteleme kararı alındıCrysis Remastered için erteleme kararı alındı

PAYLAŞ