Çocukların sevgilisi Frozen'ın yeni mobil oyunu yayınlandı - Haberler - indir.com

Çocukların sevgilisi Frozen'ın yeni mobil oyunu yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-15 16:03:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

2013 yılında ilk filmi çıkan ve tam 1.3 milyar dolarlık bir gişe hasılatı sağlayan Frozen filmi, Jam City stüdyosundan geçerek mobil oyun dünyasına giriş yapıyor. Oyun hem Android hem de iOS için uygulama mağazalarında yayınlandı. Jam City, Frozen 2 filminin 22 Kasım’daki gösterimi öncesinde Disney Frozen Adventures adlı mobil oyununu yayınladı. 2013 yılındaki yüksek gişe başarısı sonrasında oyundan da büyük bir başarı bekleniyor. Bu yeni Disney Frozen Adventures, Frozen’ın Arendelle Krallığı’nda geçen bir eşleştirme oyunu olarak geliyor. Oyuncular Olaf, Elsa ve Anne karakterlerine katılarak bulmacaları çözüyorlar. Kaleleri dekore ediyor ve Walt Disnet Animation Studios’un Frozen ve Froze 2 filmlerinden esintiler ile çevre keşfediliyor.

Frozen’ın Yeni Mobil Oyunu Yayınlandı

Knights of the Frozen Throne çıkış yaptıKnights of the Frozen Throne çıkış yaptı

Jam City tarafından daha önce Warner Bros ile iş birliği yapılmış ve Nisan 2018’de Harry Potter: Hogwarts Mistery oyununu çıkartmıştı. Harry Potter oyunu, Ocak ayında fonlanma ile beraber 145 milyon dolara çıkartmasına yardımcı oldu. Buna göre Jam City CEO’su oyunun filmle aynı hikayeye, karakterlere, tasarım ve iç dizayna sahip olacağı belirtilirken, filmin bir uzantısı olarak hissettirmek istediklerini ve ancak oyuncunun kontrolüne bıraktıklarını belirtiyor. Oyun yukarıdan bakınmak yerine göz hizasından bakınma açısına sahip olarak tasarlanıyor. 3 boyutlu bir yapıya sahip olan oyuncuların odada pan yapmasına izin verilerek çevreleri keşfetmesi ve dekorasyonları diledikleri gibi yapmaya olanak sağlıyor.

DeWolfe, Disney ile iş birliği yapma noktasında: Mobil oyunculuğun olağanüstü bir şekilde büyümeye devam etmesiyle birlikte, milyonarca hayranı bu interaktif Frozen deneyimiyle sevindireceğimizi umut ediyoruz” sözlerini dile getiriyor. Her iki işletim sistemi mağazasında yayınlanan yeni Frozen mobil oyununu indirebilirsiniz.


Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds'in süresi açıklandıHorizon Zero Dawn: The Frozen Wilds'in süresi açıklandı

PAYLAŞ