Çocuklarınızın küçük yaştan farklı diller öğrenmelerini istiyorsanız o zaman bu liste tam da size göre! Dyned, Fun English, Fun Spanish, 100 Words For Babies & Toddler ve daha bir çok özenle seçtiğimiz çocuklar için dil uygulamalarını kullanarak çocuklarınıza küçük yaştan farklı diller aşılayabilirsiniz.

1-) FUN ENGLİSH (Android iOS)

10’dan fazla İngilizce öğrenme oyunu barındıran bu uygulama, İngilizce öğrenmek isteyen çocuklara her konuda yardımcı oluyor. Bu uygulama ayrıca çocukların eğitildikleri bilgileri eğlenceli bir şekilde almalarına yardımcı olur ve aynı zamanda İngilizce öğrenmek isteyen çocukların çalışmalarını tamamlamaları için bir teşvik olarak çalışır.

2-) 100 WORDS FOR BABİES & TODDLER (Android iOS)

100 words for Babies & Toddlers, 6 ay ve 4 yaş arası Bebekler ve yürümeye başlayan, okul öncesi çocuklar için bir konuşma ve kelime öğrenme oyunu. Yeni sözcükler ile çocuğunuzun kendisini İngilizce olarak tanıtması için kolay bir yol.

3-) FUN SPANİSH (Android iOS)

Eğlenceli bir şekilde İspanyolca öğrenmenin en iyi yollarından birisi hiç kuşkusuz Fun Spanish uygulamasıdır. Bu uygulama, dil kursu ve ilgi çekici eğlenceli oyunları birleştirerek kullanıcılarının İngilizce öğrenmelerini sağlıyor.

4-) SİGHT WORDS SENTENCE BUİLDER (Android iOS)

Sight Words Sentence Builder, İngilizce cümlelerin nasıl oluştuğunu öğrenmek isteyen kullanıcılar için en ideal uygulama. Uygulamayı kullanarak ekranda karışık olarak verilen kelimelerden düzgün bir İngilizce kelime oluşturmaya çalışıyorsunuz.

5-) Dyned (Android / iOS)

Dyned uygulaması, genellikle ilköğretim ve ortaöğretim öğrencileri için tavsiye edilen bir dil öğrenme uygulamasıdır. Dyned programını bilgisayarınıza indirerek kolay bir şekilde öğretmeniniziniz kontrolü altında İngilizce öğrenebilirsiniz.

DynEd Android İndir

DynEd iOS İndir

DynEd Windows İndir

6-) WEE KİDS DELUXE (Android iOS)

Her ne kadar yukarıdaki uygulamalardan bazıları size sıkıcı gelse de Wee Kids Deluxe uygulaması hiç kuşkusuz çocuklarınız için en iyi dil öğrenme uygulamalarındandır. İçerisinde eğitici aktiviteler bulunduran Wee Kids Deluxe uygulaması, kolay bir şekilde İngilizce dilini öğrenmenize yarar.

7-) MONTESSORİ WORDS FOR KİDS (Android / iOS)

Çocuklarınız için İngilizce okuma yazma öğrenme olan bu uygulama, çocuğunuzun İngilizce sesleri anlayabilmesine olanak sağlıyor.

😎 LİTTLE WRİTER – TRACİNG APP FOR KİDS (Android / iOS)

Little Writer Tracing App For Kids sayesinde 3 ile 8 yaş arasındaki çocuklarınızın İngilizce rakam, kelime, harf ve şekilleri öğrenmesini sağlıyor.

9-) FİRST PHRASES (Android / iOS)

Çocuklarınızın kolay bir şekilde İngilizce kelime gruplarını öğrenmesini sağlayan First Phrases uygulaması sayesinde çocuklarınız konuşma ve dinleme becerileri de kazanacak.

10-) FUN WİTH DİRECTİONS (Android / iOS)

Dil ve konuşma terapistleri tarafından tasarlanan Fun With Directions dil uygulaması sayesinde çocuklar üç seviyeden oluşan bu oyunu oynayarak oyun ve mekânsal kavramları öğrenir bu sayede hafıza ve dinleme becerilerini de geliştirir.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir