Cobo 13 milyon dolar yatırım aldı - Haberler - indir.com

Cobo 13 milyon dolar yatırım aldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-19 12:30:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Kripto paraları saklamak için yapılan Cobo, 13 milyon dolar Seri A yatırımı aldı. Bu uygulama bundan sonraki aşamada yeni uluslararası pazarlara açılmaya devam edecek.

Cobo 13 milyon dolar yatırım aldı

Bu yatırımlar arasında DHVC ve Wu Capital yer aldı. Cobo aldığı bu yatırımla birlikte ABD, Vietnam ve Endonezya odağında Güneydoğu Asya pazarında yer almayı hedefliyor. Cobo toplam yatırımı 20 milyon dolar seviyesine getirmeyi başardı. Girişimin değerlemesi ile ilgili henüz bir bilgi yok. Diğer bir dikkat çekici adım ise tanıttığı yeni donanım ürünü oldu.  Cobo Vault adıyla bahsedilen ürün, fiziksel bir kriptopara cüzdanı ortaya çıkardı. Bu ürünü Cobo, 479 dolar fiyat etiketi ile satışa sunulacak. Bu yeni tür yatırımın donanım alanında yapılan ürün yatırıma katkısı olacağı kesin. Fiziksel kripto para cüzdanı, askeri standartlar sağlayan ve fiziki açıdan oldukça güçlü malzemelerle desteklenmiş çip ve kriptolama ile banka seviyesinde güvenlik önlemi sunuyor.

Facebook kripto para reklamı yayınlamak için kolları sıvıyorFacebook kripto para reklamı yayınlamak için kolları sıvıyor

Kripto para dünyasının bugünlerde oldukça popüler olması ve kripto paraların yaygınlaşması dolayısıyla bu sektörde yapılan yatırımlar ve alınan yatırımlar son derece artmış durumda. Özellikle yeni kripto para cüzdanı girişimleri oldukça fazla yatırım alır durumda. Cobo Vault gibi ürünleri tanıtan Cobo şirketi tam 20 milyon dolar yatırım aldı.


Kripto paraların değeri artıyorKripto paraların değeri artıyor
Kripto paralar 2018'in en büyük düşüşünü yaşıyorKripto paralar 2018'in en büyük düşüşünü yaşıyor
İran Kripto para madenciliğini bir endüstri olarak resmen tanıdıİran Kripto para madenciliğini bir endüstri olarak resmen tanıdı

PAYLAŞ