Clubhouse alternatifi Twitter Spaces Web'den de kullanılabilecek - Haberler - indir.com

Clubhouse alternatifi Twitter Spaces Web'den de kullanılabilecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-02 13:01:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Sosyal Medya

Clubhouse alternatifi olarak Twitter tarafından geliştirilen Clubhouse Space için web sitesinden de destek verileceği belirtildi.

Clubhouse ile yakalanan sohbet odası özelliğini kullanıcılara sunmak isteyen Twitter, Space adında yeni bir özellik için çalışmalarını sürdürüyor. Konu ile ilgili yapılan son paylaşımlarda, uygulamanın iOS kullanıcıları için test aşamasına sunulduğu belirtilmiş ve pek çok kullanıcıdan olumlu dönüşler alınmıştı. Bir sonraki açıklama ise Android kullanıcılarına yönelik oldu. iOS’un ardından Android kullanıcılarının da Twitter Spaces için kapsam altına alınması, dünya genelinde milyonlarca kişinin Twitter Space özelliğini kullanmasının sağladı. Konu ile ilgili yaşanan son gelişmede ise Twitter Spaces özelliğinin sadece mobil cihazlar ile sınırlı kalmayacağı ve internet tarayıcıları üzerinden de özelliğinin kullanılabileceği belirtildi.

Twitter temsilci atayacağını onayladıTwitter temsilci atayacağını onayladı

Twitter Spaces web desteği sunulacak

Konu ile ilgili özel bir çalışma da yapılırken, Twitter'ın tarayıcılar üzerinden kullanan kullanıcıların herhangi bir zorluk yaşamadan mevcut özelliği deneyebileceği belirtildi. Yeni özellik ile ilgili detay vermekten kaçınmaya devam eden Twitter, özellikle web sürümünün nasıl olacağı ve nasıl bir deneyim sunacağı konusunda açıklama yapmadı. Ancak bir kullanıcı tarafından yapılan paylaşımda Twitter Space özelliğinin nasıl görüneceğine dair bazı ipuçları paylaşıldı.




Twitter'ın Twitter'ın "Geri al" özelliği ücretli olabilir

PAYLAŞ