Cloud & Hosting Sektörünün Devleri Hosting Talk Global’de Buluşuyor! - Haberler - indir.com

Cloud & Hosting Sektörünün Devleri Hosting Talk Global’de Buluşuyor!

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-09 21:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Türkiye'nin en kapsamlı ve en geniş kitlelerine ulaşmayı başaran cloud teknolojileri etkinliklerinden biri olarak karşımıza çıkan Hosting Talk Global, ICANN ve Istanbul Registry ana sponsorluğunda gerçekleşecek. Şimdiden dikkatleri üzerine toplamayı başaran Hosting Talk Global etkinliği 12 -13 Nisan’da Grand Cevahir Otel’de 2. kez ziyaretçilerine kapılarını açıyor. Hosting Talk Global etkinliğinde, Cloud ve Hosting sektörünün ileri gelen isimleri bir araya geliyor. Yaklaşık 15 oturumda gerçekleşecek olan bu eşsiz etkinlikte; Plesk, DigitalOcean, GoDaddy, RedHat ve Microsoft gibi dünyaca ünlü teknoloji devlerinin fikir önderleri ile dünyadan ve aynı zamanda Türkiye’den 400’den fazla sektör profesyoneli bir arya gelecek. 

Bu yıl ikincisi gerçekleşecek olan etkinlikte yer alacak olan konuşmacıların arasında Hindistan’ın domain ve hosting sektöründeki en büyük şirketleri; Resellerclub, Logicboxes ve Bigrock’ı 1.2 Milyar Dolar gibi bir rakamla Endurance grubuna satan Radix’in CEO’su Bhavin Turakhia, dünyanın en çok tercih edilen hosting kontrol paneli Plesk’in Kıdemli Başkan Yardımcısı Lukas Hertig, DigitalOcean Senior Partnership Manager Mohan Ram, CloudFest CEO’su Soeren von Varchmin ve Microsoft’tan Açık Kaynak Stratejisi Yöneticisi Kaan Demircan gibi dev isimler yer alıyor. 

Ülkemizde Hosting sektöründe yer alan ve adından söz ettirmeyi başaran ismi Burkay Yapağcıoğlu tarafından düzenlenen ve aynı zamanda Hosting ve Cloud sekötürnde bir marka olarak anılan Hosting Talk Global adlı etkinlik, 12-13 Nisan tarihinde Grand Cevahir Otel’de gerçekleşecek. Etkinlikte teknoloji alanına ilgi duyan isimler yer alacak. Şimdiden gözleri üzerine toplan Hosting Talk Global etkinliğinde, Cloud ve Hosting sektörünün geleceği, yeni cloud teknolojileri, Türkiye ve dünyadaki cloud yatırımları hakkında konuşmalar gerçekleşecek.

Hosting Talk Global etkinliğine Cloud ve Hosting sektörünün ileri gelen isimleri geliyor

Bu yıl ikincisi düzenlenen Hosting Talk Global etkinliğinde Cloud ve Hosting sektörünün ileri gelen isimleri yer alacak. İstanbul Grand Cevahir Otel’de gerçekleşecek olan Hosting Talk Global teknoloji etkinliği iki gün sürecek. Bu iki gün içerisinde 30’dan fazla oturum ile ziyaretçilerini ağırlayacak olan Hosting Talk Global ile ziyaretçiler hem yerli hem de yabancı olmak üzere 30'a yakın teknoloji önderinin tecrübelerini dinleme şansını elde edecek. Hosting Talk Global etkinliğinde yer alacak olan dünyaca ünlü konuşmacıları arasında Flock / Radix’in kurucu ve CEO’su Bhavin Turakhia, Plesk Kıdemli Başkan Yardımcısı Lukas Hertig, DigitalOcean Senior Partnership Manager Mohan Ram ve CloudFest CEO’su Soeren von Varchmin bulunuyor.

Cloud & Hosting sektörü ile ilgili tecrübelerini paylaşacak olan konuşmacılar ise; Microsoft Açık Kaynak Stratejisi Yöneticisi Kaan Demircan, ICANN Küresel Toplantı Operasyonlarının Başkan Yardımcısı Nick Tomasso, Domain Yatırımcısı Kıvılcım İstanbulluoğlu, Mosanta kurucusu İlyas Teker, Red Hat Kıdemli Çözüm Mimarı Koray Şeremet, GoDaddy Bölge Müdürü Selina Bieber, StorPool’un CEO’su Boyan Ivanov, ÇözümPark kurucusu Hakan Uzuner, Kloia Cloud ve DevOps Danışmanı Derya Sezen, BGA Genel Müdürü Huzeyfe Önal, ICANN Registry Services Manager Mert Saka, UzmanPosta kurucusu Gökalp Çakıcı, ICANN Orta Doğu Bölge Sorumlu Yöneticisi Fahd Batayneh, Site.pro CEO’su Filip Borcov, .CLUB Pazarlama Direktörü Nivu Hussain, Güzel Hosting kurucu ve CEO’su Cihan Nimsi, VirtualMetric Yazılım Mimarı Yusuf Öztürk, Radix Channel Partnerships Divya Bakshi ve Google Cloud Platform Expert İsmail Baskın.

 





PAYLAŞ