Clash Royal yapımcısından yeni bir oyun daha geldi - Haberler - indir.com

Clash Royal yapımcısından yeni bir oyun daha geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-13 08:30:48
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Oyun

Clash Royal yapımcısı tarafından 2017 yılında duyurulan ve bölge bölge yayınlanan Brawl Stars, bütün iOS ve Android işletim sistemi cihazlar için yayınlandı. 

Finlandiya menşei olan ve mobil oyun geliştirici olan Supercell, Clash Royal, Hay Day ve Boom Beach tarzı oyunlara piyasanın zirvesine yerleşmiş durumda. Tamı tamına 544 gündür Supercell tarafından tüm dünyaya sunulması beklenen Brawl Stars, en sonunda indirmek için herkese sunuldu. Şayet oyunun nasıl göründüğünü veya nasıl oynandığını merak ediyorsanız haberin sonuna ekleyeceğim videodan görebilir, oyun hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. 

Yeni nesil Yeni nesil "mobil oyunlar" geliyor

Google Play ya da Apple Store üzerinden oyunu indirebilirsiniz

Brawl Stars; Bounty, Heist ve tek kişilik modları ile oldukça oyun severlerin hoşuna gidecek gibi görünen oyun, birçok oyun severi kendine bağlayacak gibi görünüyor. Kısa bir süre önce Türkiye'de oyunu oynamak isteyen oyun severler, Kanada VPN'i kurarak Google Play üzerinden indirebildiği oyun, şimdilerde herkesin oynayabileceği durumda. Hem iOS işletim sistemi için hem de Android işletim sistemi için oynanabilen oyunu oynamak için Google Play ya da Apple Store üzerinden ücretsiz bir şekilde sahip olabilirsiniz. 

3 farklı mod mevcut

Hem solo hem de multiplayer oynama şansı sunan Brawl Stars, multuplayer oynarken 3'erli takımlar halinde oynayabilirsiniz. Şayet modları merak ediyorsanız şöyle açıklayım; Showdown tek ve arkadaşlarınıza karşı oynadığınız son hayatta kalmayı başarmış bir oyun modu. Gem Grab modu ise karşı takım ile çarpışırken değerli taşları toplamanız gerekmekte. 10 taş toplamayı başaran takım oyunu kazanıyor. Bounty modu ise takımınız için rakip takımdan daha fazla yıldız toplayarak oyunu kazanabilirsiniz. 

 


İlgili uygulamalar
2018'in en iyi mobil oyun ve uygulamaları belli oldu2018'in en iyi mobil oyun ve uygulamaları belli oldu
Trump elektrikli otomobillere teşviki sonlandırıyor!Trump elektrikli otomobillere teşviki sonlandırıyor!
Türkiye'nin üreteceği otomobil ilk başta %30 yerli olacakTürkiye'nin üreteceği otomobil ilk başta %30 yerli olacak

PAYLAŞ