Çin merkezli teknlokji devi Oppo akıllı televizyon sektörüne de giriyor - Haberler - indir.com

Çin merkezli teknlokji devi Oppo akıllı televizyon sektörüne de giriyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-11 09:19:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Çin'in başarılı teknoloji şirketlerinden Oppo, cep telefonu pazarında elde ettiğini başarısını akıllı televizyon sektöründe de göstermek adına bu pazara girmeye hazırlanıyor. Teknoloji şirketi Oppo'nun başkan yardımcısı konuyla ilgili olarak önemli açıklamada bulundu. Oppo, piyasaya girdiği günden bu yana başarılı adımları ile beraber dünyanın ileri gelen üreticilerinden biri haline geldi. Oppo Enco Free kablosuz kulaklık ve Oppo Watch akıllı saat modelleri ile beraber ürün yelpazesini genişletmeyi başaran şirket, şimdi de akıllı televizyon pazarında adından söz ettirmeye hazırlanıyor. 

Oppo'nun akıllı televizyonu ikinci yarıda geliyor

Akıllı cep telefonu pazarında elde ettiği başarıyı akıllı televizyon sektöründe de göstermeyi planlayan Oppo, yılın ikinci yarısında ürününü sunmayı planlıyor. Konuyla ilgili şirketten yapılan açıklamaya göre Oppo, çok yakın zaman içerisinde akıllı televizyon modelinin tanıtımını gerçekleştirecek. Lansman tarihi ile ilgili henüz bilgi olmasa da Oppo'nun başkan yardımcısı Liu Bo, şirketin akıllı televizyonlarını bu yılın ikinci yarısında piyasaya süreceğini dile getirdi. Oppo bu gelişme ile beraber Xiaomi, Huawei, Honor, OnePlus, Nokia, Motorola ve Realme gibi şirketlere akıllı televizyon alanında rakip olacak. 

44 megapiksel selfie kameralı Oppo Reno 3 Pro özellikleri ve fiyatı44 megapiksel selfie kameralı Oppo Reno 3 Pro özellikleri ve fiyatı

Şöyle ki Çinli üretici şirket Oppo'nun, corona virüsü endişeleri nedeniyle iptal edilen Mobil Dünya Kongresi 2020'de yakın zamanda sunmayı planladığı akıllı televizyon modeli hakkında çeşitli bilgiler sunması bekleniyordu. Bu imkanı kaybeden şirketin, söz konusu akıllı televizyonu ile ile ilgili bilgileri gelecek günlerde sunması bekleniyor. Ürünün ne zaman çıkacağı henüz kesin olması da yılın ikinci yarısında ürünü görmek mümkün olacak gibi gözüküyor. 

 


OPPO Find X2 Lamborghini Edition geliyorOPPO Find X2 Lamborghini Edition geliyor
OPPO başkan yardımcısından OPPO Find X2 hakkında açıklamalar!OPPO başkan yardımcısından OPPO Find X2 hakkında açıklamalar!
Resmi olarak tanıtılan Oppo Watch özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Oppo Watch özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ