Casper yeni amiral gemisini tanıttı - Haberler - indir.com

Casper yeni amiral gemisini tanıttı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-10 15:30:00
Editör : Görkem Günay
Kategori : Donanım

Türkiye'nin teknoloji alanında öncü markası olan Casper, akıllı telefon sektöründe de başarısını sürdürüyor. Üzerinde çalıştığı yeni amiral gemisi Casper VIA A4'ü kullanıcıların beğenisine sundu. Yeni tanıtılan modelin en dikkat çekici özelliklerinden birisi cam tasarımı olurken diğer bir özellik de birbirinden farklı renk seçenekleri. Casper VIA A4, yapay zeka teknolojisini içinde barındıran kameralardan FHD+ geniş ekrana, uzun süreli kullanıma olanak sağlayan yüksek batarya kapasitesinden geniş depolama alanına kadar güçlü özellikler sunarak akıllı telefon pazarına giriş yapıyor. 

Akıllı telefon pazarındaki değerini katlamaya devam eden Casper, yeni model akıllı telefonu Casper VIA A4'ü tanıttı. Casper VIA A4 etkileyici cam tasarımı, farklı ve özel renk seçenekleri, FHD+Incell teknolojisine sahip olan cihaz 6.3 boyutundaki çentikli ekran ile üst düzey fotoğraf çekme deneyimini üst noktalara taşıyan telefon kullanıcılar için vazgeçilmez olmaya aday. 

Ultra Şık Ultra Hafif: Casper Nirvana C400 Vitrinde!Ultra Şık Ultra Hafif: Casper Nirvana C400 Vitrinde!

Şık Cam Tasarım

Yansıtmalı cam gövde tasarımıyla estetiğe de önem veren kullanıcılara hitap ediyor. Cam arka yüzeydeki renk geçişleri dikkat çekici bir görüntü sunuyor. Ele rahatça oturan ve 2.5D kavisli cam sayesinde ergonomik bir yapıya sahip olan cihaz konforlu bir kullanım sunuyor. 

Üst Düzey Damla Çentik Ekran

Casper VIA A4'ün 6.3" ekran boyutu ve 19.9 ekran oranı ile görsel ve video deneyimini en üst düzeye taşıyor. 

Yapay Zekalı 13 MP Ön ve 16+5 MP Çift Arka Kamera

Casper VIA A4'te bulunan yapay zekalı kameralar, fotoğraf kalitesinde gözle görülebilir bir fark yaratıyor. 16+5MP arka kamera ve 13MP  ön kamera sistemi, birden fazla fotoğraf modu ile çekim yapma imkanı sunuyor. 

Bataryada Yüksek Kapasite

Casper VIA A4'ün 3950 mAh batarya ile, kullanıcıların batarya endişelerini ortadan kaldırıyor. Yüksek bataryaya ek olarak akıllı güç tasarruf teknolojisine sahip olan cihaz, günlük kullanımlarda, oyun oynarken kullanıcı deneyiminin artmasını sağlıyor. 

USB Type-C ile Veri Aktarımı Çok Kolay

USB Type-C girişi ile yüksek boyutlu fotoğrafları, video ve belgeleri, film ya da müzikleri sadece birkaç dakika içinde kolay ve güvenli bir biçimde bilgisayarlara yedekleme şansı sunuyor.

Casper VIA A4 Teknik Özellikleri

İşlemci                              : MediaTek Helio P23

İşletim Sistemi  : Android 9.0 Pie

Ekran                                 : 6.3’’ FHD+  Incell 19:9 V Çentik

RAM                                  : 4 GB / 6 GB

Depolama                          : 64 GB / 128 GB

Kamera                               : 16MP+5 MP LED Flaşlı arka kamera, 13 MP Ekran flaşlı ön kamera

Boyut ve Ağırlık                : 160.6mm x 75.8mm x 8.3mm / 155gr

Pil                                        : 3950 mAh

Renk                                  : Kristal Beyaz, Şafak Mavisi

Bağlantılar                          : Bluetooth 4.1 Wifi 802.11 a/b/g/n, Type C USB

Kutu içeriği                      : AC adaptör, USB kablosu, mikrofonlu kulaklık, koruma kılıfı, ekran         koruma jelatini, SIM iğnesi, parmak izi okuyucu.



PAYLAŞ