Casper, VİA F20 modelini duyurdu - Haberler - indir.com

Casper, VİA F20 modelini duyurdu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-18 20:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji üreticisi Casper, giriş ve orta seviye yeni akıllı telefon modeli VIA F20’yi resmi olarak duyurdu. Montajı Türkiye’de yapılan telefonun, yerli kategorisindeki ilk akıllı telefon modeli oluyor. Teknik özellikler ve fiyat noktasında cihazın dikkat çekmesi bekleniyor. Ülkemizdeki önde gelen üreticilerinden olan Casper, montajını Türkiye’de yaptığı VIA F20 modelini duyurdu. Giriş ve orta seviyede yer alan bu modelin teknik özellikler neler sunduğuna gelin bakalım. Casper’ın yerli telefon modeli 6.55 inç büyüklüğünde HD+ çözünürlüklü IPS ekrana sahip olacak. 440 nit parlaklık sunacak olan bu modelin delikli bir kamera yapısı ile gelmesi bekleniyor. Delikli ön kamera da 8 MP çözünürlüğünde kamera sunan cihazın parmak izi tarayıcısı ise cihazın arka bölümünde yer alıyor.

Yeni Casper VIA F20 tanıtıldı

Casper uzaktan eğitim için ürettiği tableti Via S48'i piyasaya sürdüCasper uzaktan eğitim için ürettiği tableti Via S48'i piyasaya sürdü

Casper VIA F20, baktığımız zaman MediaTek Helio P35 işlemcisinden güç alıyor. 4 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip olan modelde microSD kart desteği de bulunuyor. Android 10 işletim sistemine sahip olan modelin 5000 mAh’lik bataryası bulunuyor ve hızlı şarj desteği bulunuyor. Cihaz arka bölümünde Galaxy S20 ailesine benzer tasarım çizgisinde dörtlü bir kamera kurulumu ile geliyor. 48 megapiksel çözünürlüğe sahip olan ana kameraya ek olarak 5 megapiksel ikinci kamera 2 megapiksel çözünürlük sunan iki kamera daha yer alıyor. Cihazın ön ve arka kameralarında yapay zeka desteğinin de olduğunu belirtelim.

  • Ekran: 6.55 inç büyüklüğünde HD+ çözünürlük, IPS
  • İşlemci: MediaTek Helio P35
  • RAM: 4 GB
  • Depolama: 128 GB
  • Ön Kamera: 8 MP
  • Arka Kamera: 48 MP + 5 MP + 2 MP + 2 MP
  • Batarya: 5.000 mAh
  • İşletim Sistemi: Android 10

Model 3 farklı renk seçeneği ile 2699 TL fiyat etiketi ile satışta olacak.


Casper'ın internet sitesi yenilendiCasper'ın internet sitesi yenilendi
Casper Nirvana X500 alıcı karşısına çıkıyorCasper Nirvana X500 alıcı karşısına çıkıyor

PAYLAŞ