Hem web hem de mobil kullanıcılar arasında en çok oynanan oyunlardan birisi olan Candy Crush Saga‘nın ücretli olup olmadığını uzman.tv ve indir.com işbirliği ile hazırlanan videoyu izleyerek öğrenebilirsiniz.

Yurt dışında freemium olarak adlandırılan ücretsiz ancak gerektiği zaman ücret ödeyerek satın alabileceğiniz öğelerinde bulunduğu Candy Crush Saga oyunu her ne kadar ülkemizde de ücretsiz olarak indirilebilir ve oynanabilir olsa da oyun içerisinde bulunan bazı ekstra özellikleri kullanabilmeniz için belli ücretleri ödemeniz gerekiyor. Oyun piyasasında ilk yayınlandığı günlerde reklam gelir modeli ile çıkış yapan Candy Crush, zamanla oyun içi satın alma yoluna giderek oyuncular tarafından yapılan satın alma işlemlerinin fazla olması sebebi ile bu reklamları kaldırarak; şanslı zamanlar, bombastik balık, lolipop kırıcı ve ekstra can gibi özellikleri oyun içi satın alma yolu ile sunmaya başladı.

Candy Crush’ta oyuna başlarken size verilen 5 can hakkınız bittiğinde ya Facebook hesabınıza giriş yaparak arkadaşlarınızdan can istemeniz ya da oyun içi satın alma yöntemini kullanarak ekstra can satın almanız gerekiyor.

Dilerseniz uzman.tv & indir.com işbirliği ile özel olarak hazırlanmış olan videoyu izleyerek Candy Crush’ın ücretli olup olmadığınınelerin ücretli olduğunu ya da nelerin ücretsiz olduğunu öğrenebilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir