Facebook üzerinden oynanabilen Candy Crush aynı zamanda mobil platformlardan indirilerek Android ve iOS sistemine sahip telefon ile tabletlerde de oynanabilen bir oyundur.

Oyunu iOS cihazlar için Apple Store’dan ve Android cihazlar için ise Google Play Store’dan indirerek offline yani internet bağlantısı olmadan da oynayabilirsiniz. Ayrıca Amazon Kindle cihazlarda da oynanabilen oyun Amazon Kindle File üzerinden ücretsiz olarak da indirilebilmektedir.

Candy Crush’ı iOS ve Android cihazlarınıza indirirken tek dikkat etmeniz gereken nokta ise bu oyunun popülerliğinden faydalanmak isteyen diğer uygulama üreticilerinin ürettikleri yan programlar ile karıştırmamanız ve oyunu mağazalarda aratırken ismini tam olarak yazıp ”Candy Crush Saga” şeklinde aratmanız ve üreticinin mutlaka ”King.com” olmasına dikkat etmeniz gerekmektedir. Bunu yapmadığınız takdirde orijinal olmayan diğer uygulamalar telefonunuz yüklenebilir.

Dilerseniz Candy Crush’ın nasıl indirildiğine dair özel olarak uzman.tv ve indir.com işbirliği ile hazırlanan ve indir.com’un Kurucu Ortağı Hasan Yaşar‘ın anlatımı ile hazırlanan özel ”Candy Crush Nasıl İndirilir?” videosunu aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca oyunu sitemiz üzerinden cihazınıza indirebilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir