Call of Duty Mobile oyuncularının son dönemlerde en çok yaşadığı sorunlardan bir tanesi olan yetkilendirme hatası yapılabilecek birkaç işlem ile çözülebilir. “Yetkilendirme hatası nasıl çözülür?” konusunda çözümleri deneyerek mevcut hatadan sizler de kurtulabilirsiniz.

Call of Duty için geliştirilen mobil versiyonda, bugüne kadar pek çok farklı hata yaşanırken özellikle son dönemlerde yetkilendirme hatası 5 1200 olarak ekranlarda yer alan hata, oyuncuların oyuna girmesine engel oluyor. Hesap üzerinden oturum açarken yaşanan bu sorun nedeniyle hesaplarına erişim sağlayamayan kullanıcılar, oyuna da giriş yapamıyor. Global olarak yaşanan bu sorun hakkında henüz geliştirici firma tarafından bir çözüm yaması sunulmadı. Ancak yapılan pek çok farklı işlem kullanıcıların hatayı aşmasını ve oyuna giriş yapmasında etkili. Aşağıda yer alan çözüm önerilerini deneyebilirsiniz.

Call of Duty Mobile “Yetkilendirme hatası 5 1200” sorunu nasıl çözülür?

Call of Duty Mobile yetkilendirme hatası için deneyebileceğiniz çözümler şöyle;

  • Telefonunuzda oyuna mobil veri ile bağlanıyorsunuz mobil verinizi kapatın ve Wi-Fi ağı üzerinden oyuna tekrar giriş sağlayın.
  • Uygulamalar bölümünden Call of Duty Mobile için önbelleği sıfırlama seçeneğini seçin ve tüm bilgileri silin. Eğer yeniden aynı hatayı alıyorsanız hem Android hem de iOS işletim sistemi için oyunu silerek yeniden yükleyin.
  • Telefonunuza kuracağınız yeni bir VPN programı üzerinden oyuna erişim sağlamaya çalışın. Eğer sorun çözülürse oyuna giriş yaptıktan sonra VPN’yi kapatarak oyuna devam edin. Oyuna erişim sağladıktan sonra VPN uygulamasını kapatmazsanız yüksek ping sorunları nedeniyle oyunda ciddi problemler yaşayabilirsiniz .

Oyundaki mevcut hatanın neden kaynaklandığı henüz bilinmiyor. Mevcut yöntemler sorun yaşanılan oyunlarda genel olarak yapılabilecekler arasında. Özellikle global olarak yaşanan bu sorun için pek çok kullanıcı yaptıkları işlemlerden sonra giriş yapabildiğin bildirdiğinden dolayı Call of Duty Mobile konusunda yapılabilecekler şimdilik bunlarla sınırlı.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

One reply on “Call of Duty Mobile “Yetkilendirme Hatası” nasıl çözülür?”

  • Nazmi Fırat
    12 Haziran 2022 at 09:46

    Merhaba Ben bu oyunu oynuyorum telefondan yetkilendirme hatası veriyor kaç oyunu sildim yükledim hep aynı hata veriyor başka wifiye bağladım gene aynı oyunun ön beleğini sildim gene aynı hata veriyor en son VPN kullandim gene aynı oluyor