Call of Duty: Mobile, iOS ve Android için yayınlandı - Haberler - indir.com

Call of Duty: Mobile, iOS ve Android için yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-01 20:04:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Oyun yapımcısı Activision tarafından söz verildiği gibi Call of Duty: Mobile sonunda resmi olarak yayınlandı. Bir süredir beklenen ve fragmanları yayınlanan bu yeni mobil oyun Android için Google Play Store ve iOS için ise App Store tarafındaki yerini aldı. Oyun indirilmeye resmi olarak açılırken, oyun içerisinde 5 farklı harita ve 6 farklı oyun modu bulunuyor. Özellikle Battle Royale oyun yapısına sahip olacak olan Call of Duty: Mobile bu noktada PUBG Mobile’e rakip olması bekleniyor. Uzun süredir beklenen gün geldi ve bugün itibariyle Call of Duty: Mobile yayınlandı. Oyun artık hem Android hemde iOS oyuncuları tarafından oynanabilir oldu. Gelin şimdi oyun ne gibi detaylar sunuyor bakalım.

Call of Duty: Mobile Yayınlandı

Call of Duty: Mobile çıkış tarihi belli oldu!Call of Duty: Mobile çıkış tarihi belli oldu!

Oyunda yüksek grafik özellikleri ve hızlı bir yapı bulunuyor. Oldukça fazla mod ve çoklu haritaya sahip olan oyun ayrıca emülatörler ile bilgisayar üzerinden de oynanabilecek. Oyun bir süredir açık beta kapsamında olurken bu süreçte bir kısım kitle tarafından Call of Duty: Mobile oynandı. Ancak tüm sorunların düzeltilmesi ile beraber şirket tarafından resmi olarak final sürümü şeklinde oyun indirilebilir oldu.

  • Call of Duty Mobile’da 6 farklı ücretsiz oyun modu yer alıyor. Bu modlara baktığımız zaman Domination, Team Deathmatch, Frontline, Search and Destroy, Free for all ve Hardpoint olarak görüyoruz. Her modun kendine özgü özellikleri ve amacı bulunuyor.
  • Oyun içerisinde 5 farklı harita bulunuyor. Bu haritalar CrossFire, NukeTown, Crash, Hicjacked ve Kill House olarak belirlenmiş durumda. Yine her haritanın kendine özgü yapısı bulunuyor.
  • Oyun içinde kazanılan paralar veya gerçek paralar ile çeşitli silahlar ve kasalar satın alınabiliyor.
  • Call of Duty Mobile genel yapısı ile hızlı bir oyun olurken Hayatta Kalma modu için en az 10 level olmanız gerekiyor. Bu süreçte ise hızlı ölüm maçı oyunları oynamanız gerekiyor.

Activision tarafından Call of Duty Mobile için Gameloop Android Emolatör ile anlaştığı ifade ediliyor. Diğer benzeri oyun emülatörleri ile de oyunu oynamak mümkün olacaktır. Oyunu App Store ve Google Play Store’dan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.


İlgili uygulamalar
 Call of Duty Modern Warfare hikaye modu fragmanı yayınlandı Call of Duty Modern Warfare hikaye modu fragmanı yayınlandı
Call of Duty: Mobile, Bilgisayardan da oynanabilecekCall of Duty: Mobile, Bilgisayardan da oynanabilecek

PAYLAŞ