Byte’dan yeni partnerlik programı - Haberler - indir.com

Byte’dan yeni partnerlik programı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-03 15:01:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Donanım

2013 yılında kuruluşu gerçekleştirilen ve 2017 yılında kapatılan Vine uygulamasının halefi olan Byte, ilk partnerlik programını duyurmanın hazırlıklarını yapıyor. Platform, ilk partnerlik programı kapsamında içerik üreticilerine 250 bin dolar dağıtım yapacak.

Gün içerisinde oldukça uzun süreler zaman geçirilen sosyal medya platformlarından para kazanmak artık mesleki bir eğilime dönüştü. Dom Hoffman ve ekibi tarafından Vine'ın halefi niteliğinde kurulan Byte firması da bu konuda yeni bir girişimde bulunuyor.

Huawei P40 Pro'nun ekranına yönelik yeni sızıntılarHuawei P40 Pro'nun ekranına yönelik yeni sızıntılar

Teknoloji şirketi, bu yıl içerisinde ilk partnerlik programının duyurusunu gerçekleştirecek. Şirket bu partnerlik programı kapsamında 100 içerik üreticisine 250 bin dolar (1,5 milyon TL) verecek. Buradaki kıstas ise izleyicileri olacak.

Byte’dan yeni partnerlik programı

byte uygulama

Byte, Nisan 2020'de yeni partnerlik programındaki ilk içerik üreticilerini belirlemeye başlayacak. İlk etap olarak sadece 100 üretici bu programa dahil olabilecek. Programa başvuru yapabilmek için platformda düzenli olarak paylaşım yapmak, tam ekran portre videoları üretmek ve topluluğun pozitif bir üyesi olmak gerekiyor.

Byte, platformundaki içerik üreticilerinin bu yolla para kazanmak istediğini biliyor ve bu konuda hızlı bir şekilde harekete geçmesi gerekiyor. Uygulama, 30 günde bir partnerlik verecek ve partnerlik için alınacak kıstas, videoların kaç görüntülenme aldığı olacak. 

İçerik üreticileri, ‘İzleyici Konsolu’nda belirli kategorilere ayrılacak ve aylık ne kadar kazanç sağladıklarını burada görebilecekler. Şirket, ilk partnerlik programı kapsamında 30 gün boyunca 250 bin dolar dağıtacak. Byte, daha sonra partnerlik programını daha fazla üreticiye de  geliştirmeye devam edecek.

Şirket yapmış olduğu açıklamada bunun reklam gelirlerinin %100'ü olduğunu ve uzun vadedeki planlarının, reklam gelirlerinin büyük bir kısmını üreticilere aktarmak olduğunu dile getirdi. Şirket, gelirlerin küçük bir kısmının ise platformun büyümesi ve işletilmesi için tutulacağını ifade etti.


İlgili uygulamalar

PAYLAŞ