Bursaspor kripto dünyasına açılıyor - Haberler - indir.com

Bursaspor kripto dünyasına açılıyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-28 08:48:00
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Kripto Para

Türk liglerinin başarılı isimlerinden Bursaspor, taraftarlarıyla buluşmanın yolunu kripto parada buldu. Başarılı Türk futbol kulübü sociosç ile bir anlaşma imzalandığı duyuruldu. 

Türk futbol kulübü Bursaspor taraftar tokeni çıkarıyor

Spor kulüplerinin kripto piyasasına giriş yapan taraftar tokenleri her geçen gün daha fazla kulüp tarafından benimseniyor. Öyle ki ülkemizde Galatasaray, Başakşehir FK, Trabzonspor, Göztepe ve Alanya sporun ardından Türk futbol dünyasının dört büyüklerinin ardından şampiyonluk elde eden bir kulübü olan Bursaspor Socios.com ile gerçekleştirdiği anlaşma ile taraftar tokeni çıkaracağının bilgisini aktardı. Bursaspor, futbol dünyasında sağlam bir yere sahip olduğunu gibi geniş taraftar kitlesine sahiptir. Şehir takımı kültürünün ön olanda olan Bursaspor finansal olarak zor günler geçiriyor. Bu zor zamanları geride bırakmak için taraftarın desteğine ihtiyacı olan Bursaspor kripto piyasasına giriyor. Bursaspor taraftar tokeni taraftarları ile kulüp arasında adeta bir köprü görevi üstlenecek. Bursaspor resmi sitesinden yaptığı açıklamada taraftar token ekosistemine dahil olduğunu dile getirdi.

İsviçre bankası kripto para desteği verecekİsviçre bankası kripto para desteği verecek

 

"Bursasporumuz, dijital dünyanın yeniliklerinden geri kalmamak adına Socios.com ekosistemine dahil olan altıncı Türk takımı oldu.Spor organizasyonlarının dijital dönüşümü gerçekleştirmelerine yardımcı olmak için kurulan, FC Barcelona, Paris Saint-Germain, Juventus, AC Milan ve Manchester City gibi dünya devlerinin de dahil olduğu güçlü Socios.com kadrosuna Bursaspor’umuz da dahil oldu. 

Chiliz ile ortaklık kurarak kulübümüzün baş harfleri olan $BUR Fan Token’larını önümüzdeki aylarda satın alabilecek olan taraftarlarımız kulübümüzün önemli kararlarının oylamalarında yer alma hakkına sahip olmanın yanı sıra birbirinden değerli VIP ödüllerini kazanma fırsatını da elde edecek. $BUR Fan Token lansman tarihi, fiyatı ve ilk oylamayla ilgili detaylar ise yakında açıklanacak."

Taraftar tokenler, pandemi sebebiyle maçların seyircisiz bir şekilde oynandığı bu günlerde taraftar ile kulüpler arasında etkileşimi daha da artırıyor. Aynı zaman içerisinde taraftarların kulüp tarafından alacakları kararlarda daha etkin olmayı amaçlıyor. Bu tarafıyla da büyük bir ilgi görebilir. Taraftar tokenler Chiliz (CHZ) aracılığı ile fiat paraya dönüştürülebiliyor. Anlık olarak Galatasaray taraftar token (GAL) 5,98 dolar, Trabzonspor taraftar token ( TRA) 2,50 dolar, Başakşehir tarafatar tokeni 2,33 dolardan işlem görüyor. Bir diğer açıdan ise her geçen gün taraftar tokenler kazandırmaya devam ediyor. Manchester City taraftar tokeni, Chiliz’de listelendiği ilk gün %80 değer kazandı.


En çok kaybettiren ve en çok kazandıran kripto para birimleriEn çok kaybettiren ve en çok kazandıran kripto para birimleri
Kripto paralar %10'lık değer kaybı yaşadıKripto paralar %10'lık değer kaybı yaşadı
Bir kripto para borsası yanlışlıkla kullanıcılara bitcoin dağıttıBir kripto para borsası yanlışlıkla kullanıcılara bitcoin dağıttı

PAYLAŞ