BNB 500 doları geçerek rekora koşuyor - Haberler - indir.com

BNB 500 doları geçerek rekora koşuyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-12 12:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan Binance’in kendi kripto para birimi BNB, son bir buçuk yılda değerini 1000 kata kadar yükseltti. BNB’nin fiyatı 500 doları aştı ve tüm zamanların rekorunu kırmış oldu. Kripto para piyasasında her geçen gün yeni gelişimler ve patlamalar görmeye devam ediyoruz. Hemen her hafta yeni bir kripto para ürünü pazara giriş yapıyor. Bu kripto paraların ise bir kısmı küçük bir kısmı ise ciddi artışlar sağlayıp yatırımcılarına kazanç sağlamayı başarıyor. Binance de kendi kripto parası olan BNB’yi kullanıcılarına sunmuştu. Büyük bir ilgi görmeyi başaran BNB, kullanıcıların en beğenilen coinleri arasına girmişti. Şimdi ise BNB’nin değerinde yeni rekorlar görmeye devam ediyoruz.

BNB, 500 doları aştı ve rekor kırdı

Elon Musk'dan Dogecoin tweeti geldi!Elon Musk'dan Dogecoin tweeti geldi!

Son dönemin popüler kripto paralarından olan Binance Coin, yükselişini sürdürüyor. Nisan ayının başında önemli bir yükseliş sergileyen BNB, özellikle platform içinde kullanımda sağladığı avantajlar ile her kullanıcının cüzdanında yer bulmaya devam ediyor. Binance Coin, bugün 500 doları aştı ve tüm zamanların zirvesini görmeyi başardı. BNB, 29 Mart tarihinde 263 dolardan işlem görüyordu. O günden %82, son 7 günde ise %53 bir artış yakaladı. Son bir yılda ise bu coin %3485 değer kazandı. Buda yaklaşık 350 katına çıkmış olduğu anlamına geliyor.

Ayrıca BNB’nin kurucusu CZ, geçtiğimiz günlerde Twitter hesabından bir paylaşım yapmış ve "Coinleri yaktığınızda sonsuza kadar dolaşımdan kaldırmış olursunuz. Kalan coinlerin değerini yükseltir. Demişti.


Bitcoin madenciliği yeni cihazlarla daha fazla kazandırıyorBitcoin madenciliği yeni cihazlarla daha fazla kazandırıyor
Bitcoin krize mi neden olacak?Bitcoin krize mi neden olacak?

PAYLAŞ