BMW ve Mercedes'ten Ortak Elektrikli Araba - Haberler - indir.com

BMW ve Mercedes'ten Ortak Elektrikli Araba

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-21 13:30:00
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Teknoloji

Araba üreticilerinin lider markası olan isimlerden BMW ve Mercedes, önümüzdeki yıllar içerisinde ortak bir proje gerçekleştireceği sızdırıldı.

Gerek sokaklarda gerekse pistlerde kalitelerinden BMW ve Mercedes arasında yıllardır rekabet yaşanıyor. Hemen her sınıf için birbirlerine karşı attıkları adımla sürücülere farklı dinamikler yaşatan bu iki marka, bir yandan da ortaklık sürecinin bir parçası olmayı daha da geliştirmeyi sürdürüyor. Özellikle teknoloji desteği ve ekipman konusunda örneklerini gördüğümüz adımlarıyla, önümüzdeki yıldan itibaren yeni bir boyuta kapı açabilir. Araba sürücüleri tarafından büyük yankı bulan detaylarda, teknolojik ortaklığı ilerletme sürecinde olduğu söylenen BMW ve Mercedes, araç üretimindeki parçaları da ortaklığın içine sokabilir.

Super Mario, Mercedes'e Bindi (Video)Super Mario, Mercedes'e Bindi (Video)

Ortaklığı daha da geliştiriyorlar!

Kaynaklardan gelen ilk bilgilere göre, ikili arasındaki ortaklığın yeni jenerasyon otomobillerdeki parça üretimine yansıyacağına dair işaretler karşımıza çıkabiliyor. Özellikle elektrikli bir motora sahip olmasını beklediğimiz bu yeni proje, batarya ve otonom sürüş teknolojisi gibi üç temel maddenin ön planda olduğu söylenebilir. 

Halihazırda dijital haritalama şirketi "HERE" üzerinden bir ortaklık yürüten iki dev marka BMW-Mercedes ikilisinin, bu ilişkiyi daha ne kadar büyüteceği de merak konusu.


Gerçek Zamanlı Strateji Oyunu: War of Mercenaries (Video)Gerçek Zamanlı Strateji Oyunu: War of Mercenaries (Video)
Mercedes-Benz'den Snapchat'li Tanıtım VideosuMercedes-Benz'den Snapchat'li Tanıtım Videosu
Mercedes F 015 Luxury in Motion Tanıtıldı (Video) - CES 2015Mercedes F 015 Luxury in Motion Tanıtıldı (Video) - CES 2015

PAYLAŞ