BluTV ücretsiz oldu! - Haberler - indir.com

BluTV ücretsiz oldu!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-16 13:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Dijital içerik platformu BluTV, hafta sonu geçerli olacak olan sokağa çıkma yasağı sebebiyle daha önce de duyurduğu ücretsiz erişim kampanyasını bir kez daha başlattı. "Kapımız herkese açık" diyen dijital yayın platformu kullanıcıların kampanyadan nasıl faydalanabileceklerini dile getirirken aynı zamanda ne tür içeriklerin ücretsiz olacağı ile ilgili bilgiler de verildi. 

BluTV kütüphanesinde 10.000 saatten fazla içerik yer alıyor. Normalde aylık olarak 19,90 TL ödeme yapılarak seyredilebilen bu yapımlara Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri boyunca herhangi bir para vermeden erişim sağlanabilecek. 

BluTv Türkiye'deki pazar payıyla Netflix'i geride bıraktıBluTv Türkiye'deki pazar payıyla Netflix'i geride bıraktı

BluTV ücretsiz üyelik nasıl açılır?

Söz konusu bu kampanya da katılmak için halihazırda olan bir hesabın olması gerekmiyor. Sadece isim ve e-posta bilgisi girerek ücretsiz bir şekilde erişim hakkına sahip olabilirsiniz. BluTV bu bağlamda geçerli olmak adına özel bir kupon kodu yayınladı. İçerikleri ücretsiz olarak seyretmek isteyenlerin bu kodu kullanmaları gerektiği dile getirildi. Aşağıdaki adımları takip ederek BluTV ücretsiz erişim kampanyasına katılabilirsiniz.

- www.blutv.com adresine giriş yapın ve üst kısımdaki “Ücretsiz İzle” butonuna tıklayın. 

- Açılan sayfadaki ilgili kısımlara Ad-Soyad, e-posta adresi ve parola girin. Ardından “Kayıt ol” butonuna basın.

- Herhangi bir şeye dokunmadan “Devam Et” düğmesine tıklayın. Sonraki aşamada, kupon kodu alanına blutvizliyorum yazın ve “Onayla”ya basarak aktif edin. Tüm işlemler bu kadar.

Neler ücretsiz izlenebiliyor?

Kupon kodu, altyazı & dublaj ve HD kalitesindeki birçok dizi ve filmi seyretmek mümkün olacak. BluTV tek tek hangi içerikleri ücretsiz erişim kampanyasına dahil edeceğinin bilgisini verdi. Fakat kullanıcıların ne tür yapımlarla karşılaşacağının da bilgisi verildi. Aktarılan liste şu şekilde:

– Yerli, yabancı film ve diziler
– BluTV özel yapımları
– S Sport kanalları
– Canlı TV kanalları
– Çocuk içerikleri

Bugün saat 09:00’dan itibaren kullanılabilir halde olacak olan bu kampanya Pazar günü 23:59'a kadar devam edecek. Bu saatten sonra ise blutvizliyorum kupon kodu aktifliğini kaybedecek ve artık kullanılmayacak. Aynı zamanda bu kodu kullanarak hesap açan kullanıcıların da abonelikleri de iptal olacak. BluTV’nin aylık üyelik ücreti 19,90 TL. Bu kampanya sayesinde kullanıcıları sokağa çıkma yasağını evde sıkılmadan geçirebilirler. 


Haftasonu ücretsiz olan BluTv kullanım verilerini açıkladıHaftasonu ücretsiz olan BluTv kullanım verilerini açıkladı
BluTV'den yeni yıla özel indirim kampanyasıBluTV'den yeni yıla özel indirim kampanyası
Discovery, BluTV’ye ortak olduDiscovery, BluTV’ye ortak oldu

PAYLAŞ