BlaBlaCar Türkiye'de geçici olarak kapatıldı - Haberler - indir.com

BlaBlaCar Türkiye'de geçici olarak kapatıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-31 16:50:00
Editör : Muhammed Kaya
Kategori : Uygulama

Paylaşımlı araç girişimi Fransız BlaBlaCar, geliştmekte olan Türkiye piyasasında şehirlerarası yolculuklarda araç paylaşımıyla tasarruf imkanı sunuyordu. Yolcular, şehirler arası yolculukları için otobüslerden daha hızlı ve konforlu bir alternatife kavuşurken, sürücüler de gidecekleri yolun masraflarını paylaşarak azaltmış oluyordu.

Korona virüs etkisi ile pek çok kişinin evlerinde kendini karantinaya alması ve yakın zamanda Türkiye'de şehirler arası yolculukların yasaklanması ve elzem durumlar hariç izin verilmemesi sonrasında BlaBlaCar CEO'su Nicolas Brusson'dan özel açıklama ile Türkiye operasyonuna son verildiğini açıkladı.

BlaBlaCar Kurucu Ortağı ve CEO'su Nicolas Brusson'un açıklamasını paylaşıyoruz.

BlaBlaCar Türkiye operasyonu kapatılması açıklaması

Türkiye platformumuzun geçici olarak kapatılması
Sevgili Üyelerimiz,

COVID-19 Pandemisinin ardından, seyahat etmemenizi ve güvende olmak için evde kalmanızı şiddetle tavsiye ettik. Birçoğunuz yaptınız ve bunun için size teşekkür ediyoruz.

Krizin kötüleşmesiyle birlikte COVID-19'un yayılması ve üye topluluğumuzun korunması için mücadelemizde bir adım daha ileri gitmeyi seçtik. 31 Mart Salı 19:00 itibariyle bir sonraki duyuruya kadar platformumuzu olağanüstü bir şekilde kapatacağız.

Önceliğimiz, topluluğumuzu korumak ve virüsün yayılmasını önlemektir. Bugün BlaBlaCar'ın dayanışma çağrısı yolculuğunuzu paylaşmanız değil, güvende olmanız için, siz Türkiye’deki üyelerimizden evde kalmanızı istemektir. COVID-19'un yayılmasını engellemenin tek etkili yolu evde kalmaktır.

Umuyorum ki yakın zamanda, tekrar toplulukla bağlantı kurmak istediğinizde ve normal yaşamlarımıza geri döndüğümüzde, topluluğu yeniden canlandırmaya sizi davet edeceğiz.

Bu arada hayat kurtarın, evde kalın.

Nicolas Brusson
BlaBlaCar Kurucu Ortağı ve CEO




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ