Bitcoin tekrar rekor kırdı: 63 bin doları geçti - Haberler - indir.com

Bitcoin tekrar rekor kırdı: 63 bin doları geçti

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-14 10:01:01
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Kripto Para

ABD'nin en önemli kripto para borsalarından biri Coinbase'nin yarın gerçekleşecek olan Nasdaq'daki halka arz etkinliği öncesinde kripto para yerinde durmuyor ve rekorunu tazeliyor. Bitcoin 62 bin doları geride bırakırken, Erhereum da 2 bin 200 dolar eşiğini geçmeye yönelik hareket ediyor. 

ABD'nin en büyük kripto para borsası olarak değerlendirilen Coinbase'in yarın gerçekleşecek olan Nasdaq'da işleme açılacak olmasının öncesinde yatırımcıların kripto paraya olan dikkati çok daha fazla arttı. Bitcoin fiyat listesinin gelmiş geçmiş en yüksek seviyesi olan 62.678 dolar seviyesine ulaşmayı başardı. Ethererum fiyatı da 2199,87 dolar olan tarihi zirvesini aşarak 2201,76 dolar seviyesine ulaşmayı başardı. Konu üzerinde çalışmalar yapan analistler, ana akım finans kuruluşlarının kripto paraları kabul etmeye başlamalarını ve yatırım yapmalarının yüksek getiriyle karşılaşmak isteyen yatırımcılar bu piyasaya yönelmek adına cesaretlendirildiği belirtiliyor. 

Hindistan, kripto paraya yasak getiriyorHindistan, kripto paraya yasak getiriyor

Nasdaq'da Coinbase halka sunulacak

Coinbase yarın gün içerisinde 100m milyar dolar değerlendirme ile beraber Nasdaq'da halka sunulacak. Coinbase bu değerleme ile beraber New York Stock Exchange(NYSE) ile Nasdaq'ın toplam değerlerini aştı. Coinbase çarşamba günü içerisinde Nasdaq'ta direk olarak halka sunulursa, bu Coinbase'i ABD'deki en önemli ve en büyük kripyo para borsası haline getirecek gibi gözüküyor. Bloomberg tarafından ortaya çıkarılan tahminlere göre, şirketin kurucuları Brian Armstrong ve Fred Ehrsam, 15 ve 2 milyar dolarlık hisselere sahip olacak.

Bu şekilde kar ikiye katlandı

Coinbase, geçtiğimiz hafta içerisinde gerçekleşen açıklamada, ilk çeyrek karının 730-800 milyon dolar arasında bir yerde geleceğini dile getirdi. Bu da şirketin 2020 karını sadece ilk çeyrek döneminde ikiye katladığı anlamına gelir. 2021 yılının ilk üç ayında şirketin toplam gelirinin geçtiğimiz yılın tamamında elde edilen 1,3 milyar doları geride bırakması bekleniyor. 

 


Son 24 saate popüler 8 kripto para değer kaybettiSon 24 saate popüler 8 kripto para değer kaybetti
Paypal ile kripto para ödemeleri yapılabilecekPaypal ile kripto para ödemeleri yapılabilecek
Maliye Bakanlığı'ndan kripto para veri talep ettiMaliye Bakanlığı'ndan kripto para veri talep etti

PAYLAŞ