Bitcoin Cash'in kurucusu, kendisini Satoshi Nakamoto ilan etti - Haberler - indir.com

Bitcoin Cash'in kurucusu, kendisini Satoshi Nakamoto ilan etti

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-12 14:35:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Teknoloji

Satoshi Nakamoto’nun gerçek kimliğini dünyadan saklaması, bazen çılgın gelen komplo teorilerine ve iddialara sebep oluyor. Bugün öğrendiğimiz bir iddiaya göre Satoshi Nakamoto’nun gerçek ismi Amaury Sechet. Bu iddianın kaynağı ise gene kendisi.

Kripto para dünyasının en değerli para birimi olmaya devam eden Bitcoin, hala kimliği bilinmeyen ve aynı zamanda Satoshi Nakamoto takma ismini kullanan birisinin çıkardığı bir şey olarak tahmin ediliyor. Bu kişi gerçek ismini açıkladığı zaman neler olacak kimse bilmiyor. Fakat birçok devletin bu adamın peşine düşeceği bir gerçek. Yeni bir ekonomik sistemlerin temelini atmak elbette en doğal hak, ancak bunu yapıyorsanız bütün dünya sizi merak eder. Ve gerçek kişinin kim olduğunu öğrenmek ister. Hal böyle olunca da ortaya pek çok komplo teorileri çıkar. Hatta öyle ki birileri çıkar ve sizin adınıza yorum yaparak kendisini Satoshi Nakamoto olduğunu açıklayarak herkesin gündemine bomba gibi düşer. Bitcoin’in zincirinden çatallanarak para piyasasına giren Bitcoin Cash’in geliştiricisi olan Amaury Sechet, az önceki anlattığımız olayı bizzat yaşayan insanlardan bir tanesi olur.

Bitcoin Cash (BCH) nedir, nereden, nasıl alınır?Bitcoin Cash (BCH) nedir, nereden, nasıl alınır?

Sechet ilerleyen günlerde bir açıklama yapacak mı?

Bu olayların hemen arkasından bir açıklama getiren Sechet, bu konu hakkında oldukça detaylı bir bilgi vereceğini ifade etti. Bitcoin Cash gibi dünyanın en değerli seçenek kripto para birimlerinden 1 tanesini kuran Sechet’in herkes tarafından beklenen bu açıklaması oldukça önem taşıyor. Aksi halde kendisi gündem oluşturmaya çalışıyor olsa da böyle bir iddianın gerçek olmaması durumunda, Bitcoin Cash’in yaşayacağı itibar kaybı onu derinden etkileyecektir. Böyle bir riske rağmen Nakamoto olduğunu açıklaması, Sechet’in gerçekleri paylaştığı anlamı taşımaz. Yalnızca gündeme gelmeyi başararak, piyasada kendinden bahsettirmeyi başarmış olacak. Amaury Sechet’in şu an için gerçek olmayan bu iddiası şu an için insanlar tarafından sosyal medya mecralarında espri anlayışına neden oldu. Bakalım ilerleyen günlerde Sechet nasıl bir açıklama yapacak. Takipte kalmaya ve bizi okumaya devam edin.


Litecoin, Bitcoin Cash'i Geçecek!Litecoin, Bitcoin Cash'i Geçecek!
Bİtcoin Cash yükselişteBİtcoin Cash yükselişte

PAYLAŞ