Bitcoin 60 bin doları geçti - Haberler - indir.com

Bitcoin 60 bin doları geçti

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-13 21:38:00
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Kripto Para

Son zamanlarda sık sık yükselişiyle ilgili haberlerle gündeme gelen Bitcoin yine bir rekor haberiyle gündemde yerini alıyor. Dünyanın en büyük kripto parası olarak anılan Bitcoin, yeniden tarihi bir rekor ile gündemde yerini aldı. Sanal para Cumartesi günü öğle saatlerine doğru 59 bin dolar seviyesi ulaşmıştı. Bir diğer açıdan ise Bitcoin, 453 bin lira ile Türk lirası rekorunu kırmayı da başardı. Bu sayede kripto para tüm zamanların en yüksek TL karşılığına ulaşmış oldu. 

Bitcoin yaşadığı kaybı geride bıraktı

Haftanın ilk günlerinde yaşanan yükselişi hafta sonuna kadar devam ettiren Bitcoin, Cumartesi sabahı Bitcoin yatırımcılarını memnun etti. Piyasada yaşanan dalgalanmalarla sık sık adından söz ettiren dijital para birimi Bitcoin, geçtiğimiz haftalarda yaşadığı düşüşle konuşuluyordu. Bu haftaki yükseliş sayesinde bu düşüş tolere edilmiş oldu.  Mart ayına 49 bin dolar seviyelerinde düşüşle başlayan Bitcoin, ay ortasına gelinirken rekorunu yenilemeyi başardı. Kripto para biriminin ay sonuna kadar yükselişini sürdüreceğe benziyor.

Paycell ile kripto para alıp satılabilecekPaycell ile kripto para alıp satılabilecek

Ayın ikinci hafta sonunda yatırımcıların yüzünü güldürmeyi başaran bu sanal para birimi, Cumartesi günü öğle saatlerine kadar 59.391 dolardan işlem görmeyi başaran bu dijital para, öğle saatlerinde ise 60 bin dolar barajını da geride bıraktı. Bitcoin saatler 16.27’yi gösterirken 59.681 dolardan işlem görüyor.


Dogecoin alabileceğiniz yerli kripto para uygulamalarıDogecoin alabileceğiniz yerli kripto para uygulamaları
Bakanlık kripto para borsası hakkında açıklama yaptıBakanlık kripto para borsası hakkında açıklama yaptı
Kripto para vergileri düzenlemesi hakkında yeni bilgilerKripto para vergileri düzenlemesi hakkında yeni bilgiler

PAYLAŞ