Birçok mobil üretkenlik değişikliği arasında ilk sırada yer alan Office Lens'in yeni adı: Microsoft Lens - Haberler - indir.com

Birçok mobil üretkenlik değişikliği arasında ilk sırada yer alan Office Lens'in yeni adı: Microsoft Lens

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-02 21:01:02
Editör : Ayça Aleyna Dinler
Kategori : Teknoloji

Kullanıcıların cep telefonlarından belgeleri taramasına izin veren Microsoft'un Office Lens tarama uygulaması, Microsoft Lens olarak yeniden markalandı ve yeni özelliklerle yeniden tasarlandı. Uygulama, metne görüntü, tabloya görüntü ve iletişim için görüntü gibi yeni bir logo ve özellikler içerir. Yeni özellikler önce Android'e gelecek. Microsoft, yeniden tasarımın daha büyük bir “mobil üretkenlik evriminin”bir parçası olduğunu söylüyor. Ayrıca, Microsoft Lens uygulamasının yanı sıra Office 365, Cortana ve Outlook dahil olmak üzere hizmetleri için çeşitli geliştirmeler ve özellikler duyurdu.

Microsoft Lens, metne görüntü, tabloya görüntü, iletişim için görüntü, sarmal okuyucu ve daha fazla yeni özellikler getirecek.

Microsoft, Office Lens uygulamasının artık Microsoft Lens olduğunu ve yeni bir logo aldığını bir blog yazısı aracılığıyla paylaştı. Estetik değişimin yanı sıra, metne görüntü, tabloya görüntü, iletişim için görüntü, sarmal okuyucu ve QR Code Scan gibi uygulamaya yeni özellikler eklendi. Adından da anlaşılacağı gibi, metne görüntü kullanıcıların telefonlarının kamerasını kullanarak fiziksel bir belgeyi taramasına ve telefonlarında metnin dijital bir versiyonunu almasına izin verecektir.

Microsoft creates the world's largest underwater data cloud. Microsoft creates the world's largest underwater data cloud. 

Uygulama ayrıca kullanıcıların “sayfaları yeniden sipariş etmelerine, taranan PDF'leri yeniden düzenlemelerine, belgedeki tüm görüntülere filtre uygulamalarına, resim veya PDF olarak 100 sayfaya kadar taramalarına, PDF'yi kaydederken yerel ve bulut konumları arasında kolayca geçiş yapmalarına ve yerel ve bulut dosyalarını tanımlamanın kolay bir yoluna”izin verecektir.

Microsoft, Lens uygulamasının yeni özelliklerinin önümüzdeki aylarda önce Android'de ve daha sonra ios'ta mevcut olacağını söylüyor. Yazma zamanda, App Store Listeleme onun yeni ismiyle adı vardı ama Google Play uygulaması yeni yenilenen versiyonu nokta bulamadık.

Buna ek olarak, Microsoft, ayrı bir blog yazısı aracılığıyla, Lens uygulamasının güncellenmesinin Outlook, Microsoft 365, Office Mobile, Cortana ve daha fazlası dahil olmak üzere hizmetleri için daha büyük bir evrimin parçası olduğunu duyurdu. Konuşma AI teknolojisinin önümüzdeki haftalarda Cortana ile iOS için Microsoft Outlook'a ekleneceğini söylüyor.

Şirket, blog yazısında” Office Lens artık Microsoft Lens ve yeni Lens uygulamasında kaliteyi ve performansı artıran geliştirmeler ve Teams, Outlook ve Office gibi Lens teknolojisini entegre eden Microsoft 365 verimlilik uygulamaları ekliyoruz " diyor.

Microsoft, Office uygulamasının iPad için optimize edildiğini ve Şubat ayının ortasından itibaren App Store'da satışa sunulacağını söyledi. Şirket, kullanıcıların çalışmalarını daha iyi organize etmelerine yardımcı olmak için hizmetlerine daha derin AI entegrasyonu üzerinde çalıştığını söylüyor. Teams mobil uygulaması Hindistan, Avustralya, Kanada ve İngiltere'de Cortana desteği alacak.

 



PAYLAŞ