Bir yerli kripto para borsası daha patlak verdi: Sistemkoin - Haberler - indir.com

Bir yerli kripto para borsası daha patlak verdi: Sistemkoin

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-26 12:31:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Dolandırıcılık iddiaları ile gündeme gelen yerli kripto para borsalarına bir yenisi daha ekleniyor. 2 aydır ulaşılamayan ve bakımda olduğu iddia edilen Sistemkoin için kullanıcılar şikayetlerini belirtirken, site sahiplerine dair ise henüz gelişmeler bekleniyor. Son günlerde gündemden düşmeyen Thodex yerli kripto para borsası sonrasında Sistemkoin adlı site için de aynı sorunlar baş göstermeye başladı. Sistemkoin’in sitesinde, skandallara imza atan diğer borsalara benzer açıklamalar yer alırken, kullanıcılar ise oldukça tedirgin oldu.

Kripto paraların tüm dünyada büyük ilgi görmeye başlaması ile beraber ülkemizde de birçok kripto para borsası hizmet vermeye başlamıştı. Dünyanın en çok kripto para yatırımı yapan ülkelerden birisi de Türkiye oldu. Yeni açılan borsalar üzerinden farklı miktarda birçok yatırım gerçekleştirdiler. Ancak son günlerde borsalar patlak verirken dolandırıcılık gibi iddialar ile gündeme geldiler. Ofislere yapılan baskınlar, incelemeler ve Thodex kurucusunun yurt dışına kaçması gibi birçok haber gündeme gelmeye devam ediyor.

Bitcoin, düşüş sonrası toparlamaya başladıBitcoin, düşüş sonrası toparlamaya başladı

Sistemkoin’e 2 aydır erişilemiyor

GoldexCoin, VeBitcoin ve Thodex sonrasında Sistemkoin’in de erişim noktasında sorunlar yaşadığı ortaya çıktı. 2 aydır erişilemeyen sitede kullanıcıları bilgilendirmek için bir bildiri yayınladı. Bu bildiri de ise “Web sitemiz, plansız ve zorunlu bir sunucu güncellemesi sebebiyle geçici olarak kapalıdır. En kısa sürede yeniden hizmetinizde olacağız. Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederiz” ifadeleri yer aldı.

Bakalım söz konusu bu borsalar hakkında süreç ne gibi sonuçlar doğuracak göreceğiz.


Bitcoin Nasıl Alınır? Binance ile Coin Nasıl Alınır? Binance Nasıl Para Yatırılır?Bitcoin Nasıl Alınır? Binance ile Coin Nasıl Alınır? Binance Nasıl Para Yatırılır?
Bitcoin veya kripto para çeşitleri nasıl alınır?Bitcoin veya kripto para çeşitleri nasıl alınır?

PAYLAŞ