Şehirler arası yolculuk yapacak olan kullanıcılar hava, deniz, kara ve demir yolu seferleri ile ilgili tüm bilgileri, en uygun rotaları ve biletleri şehirler arası ulaşım konusunda Türkiye’deki en kapsamlı kaynak olan Yandex.Seyahat‘ten bulabiliyor.

Sunduğu yerelleştirilmiş servislerle Türkiye’de internet kullanıcılarının hayatlarını kolaylaştıran Yandex, yeni hizmetler sunmanın yanı sıra hali hazırda sunduğu hizmetleri de sürekli olarak geliştiriyor.

yandex seyahat 1

Bu çerçevede Yandex, Türkiye’de şehirler arası ulaşım için sefer bilgilerini tek bir adreste topladığı Yandex.Seferler servisini Yandex.Seyahat adıyla yeniledi. Yepyeni bir tasarım ve altyapıya sahip olan Yandex.Seyahat ile kullanıcılar Türkiye’de şehirler arası ulaşımla ilgili her türlü bilgiye kolayca ulaşabiliyor, bir noktadan başka bir noktaya nasıl gidebileceğini görüp bilet alabiliyor.

Türkiye’deki şehirler arası ulaşım konusunda en kapsamlı kaynak olan Yandex.Seyahat‘te; tüm yurtiçi ve yurtdışı uçuşlara, 80 otobüs ve 32 denizyolu firmasının yanı sıra TCDD’ninde tüm sefer bilgilerine buradan erişilebiliyor. Kullanıcılar diledikleri istasyonun, otogarın, iskelenin ve havalimanının haritadaki konumunu ve sefer bilgilerini alabiliyorlar.

Yandex.Seyahat‘te ayrıca uçak ve trenlerin konumları harita üzerinde canlı olarak görülebiliyor, kullanıcılar istedikleri tren veya uçağın simgesine tıkladıklarında detaylı bilgi alabiliyor.

Bir Şehirden Başka Bir Şehre Nasıl Gidilir?

Yandex.Seyahat, kullanıcıların bir noktadan başka bir noktaya nasıl gidebileceğini gösterip  bunun için bilet almalarını da sağlıyor. Kullanıcılar iki nokta arasında hangi ulaşım araçlarının olduğunu, bilet fiyatlarını, yolculuk süresini, kalkış ve varış saatlerini görüp, diledikleri bileti kolaylıkla almak için ilgili firmaların sitelerine yönlendirilebiliyor.

Yandex.Seyahat servisini denemek için https://seyahat.yandex.com.tr adresine girebilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir