Beşiktaş Espor takımından eksik ödeme iddiası - Haberler - indir.com

Beşiktaş Espor takımından eksik ödeme iddiası

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-24 20:03:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Oyun

E-spor turnuvaları bildiğiniz üzere son dönemlerde oldukça popülerleşti. Hala gelişmekte olan bu sistem günden güne daha iyi bir hale gelerek farklın şehirlerde yeni takımlar kurulmasında etkili olsa da, zaman zaman maçlarda anlaşmazlıklarda meydana gelebiliyor. Hatırlarsanız geçtiğimiz sene Beşiktaş Esports PUGB takımında bir anlaşmazlık gündeme gelmişti. Takım üyelerinden Lux, geçtiğimiz sene yaşanan bu süreçle ve yaşanan sorunlarla ilgili bir açıklama yaptı. 

"Ödeme alamıyoruz! "

Lux’un dile getirdiği açıklamalarda en çok dikkat çeken ise ödeme alamadıklarını belirtmesi oldu. Geçtiğimiz sene Beşiktaş Esports’la 1 senelik bir sözleşme imzaladıklarını açıklayan Lux, takım yönetimindeki önemli sorunları dile getirerek, yönetimin takımlara ödemeleri geç yaptığını, hatta bazen bu gecikmelerin ardı ardına gelebildiğini ortaya sürdü. 

Türkiye'nin İlk Kadın PUBG Espor Takımı KurulduTürkiye'nin İlk Kadın PUBG Espor Takımı Kuruldu

2018'de en çok para kazanan 10 mobil e spor oyuncusu

Lux’un yapmış olduğu bu açıklamalarla ilgili ise, henüz Beşiktaş tarafından herhangi bir açıklama gelmedi. Ancak Lux’un gönderisi birçok profesyonel PUGB oyuncusu tarafından desteklendi. 

Lux, “Çoğunuzun zaten bildiği gibi PENTA Esports’tan ayrıldıktan sonra Simsy, ultra, tomil ve ben Diamond Dogs adında bir takım kurduk.” hatırlatması yaparak, takım olarak çıkışları olduğu gibi zaman zaman inişleri de olduğunu dile getirerek 2018’in Mayıs ayında Beşiktaş Esports ile anlaşma sağladıklarını ve bu anlaşmanın Ekim ayında duyurulduğunu açıkladı. 

İmzaların ardından duyuruya kadar önemli bir boşluk olduğunu dile getiren Lux, anlaşmanın ne zaman duyurulacağını sorduklarında “gelecek hafta” yanıtını aldıklarını belirleterek, bu sürece kadar ödeme aldıklarını vurguladı. Ancak sonrasında organizasyonla sorunlar yaşamaya başladıklarını ifade eden Lux, geç ödemeler konusu dile getirdiklerinde ödemelerin yapıldığı yönünde yanıtlar aldıklarını ancak Ekim ve Aralık ayları arasında takımın 2 aya kadar geç ödeme aldığını dile getirdi. 

GLL S3  ve Minsk Elemeleri’nden sonra ise Şubat ayında kendileri sorana kadar geç ödemelerle ilgili herhangi bir açıklama yapılmadığını açıklayan Lux, bu sorunun Beşiktaş Esport tarafından “ yakında göndereceğiz” şeklinde yanıtlandığını söyledi. 

Sözleşme habersiz mi feshedildi? 

Z kuşağının kariyer hedefi: Espor

Bu açıklamadan bir ay sonra ise ödemeleri tekrar sorduklarında, Beşiktaş Esport’tan şaşırtıcı bir yanıt alan takım, Beşiktaş Esport ile anlaşmalarının olmadıkları ve imza atılan sözleşmenin şirket tarafından Noel’de habersiz bir şekilde feshedildiğini öğrendiklerini dile getirerek, şirketin bu döeneme kadar takımlarına önemli bir ödeme borçlu olduklarını açıkladı. 

Açıklamalarında Aralık ayından beri takımın ödeme beklediğinin altını çizen Lux, uzun bir süre Beşiktaş Esport adına para almadan oynadıklarını ve Beşiktaş Esport’un kendilerine borçlu oldukları parayı tam olarak ödeyeceklerini söylediğini iddia etti. 


Thaldrin, espor'a ara veriyor!Thaldrin, espor'a ara veriyor!
Espor Takımı Dark Passage Oyuncu Alımlarına BaşladıEspor Takımı Dark Passage Oyuncu Alımlarına Başladı

PAYLAŞ