Battle Royale'in yeni ismi Apex Legends, ilk günden rekor kırdı - Haberler - indir.com

Battle Royale'in yeni ismi Apex Legends, ilk günden rekor kırdı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-06 16:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

EA tarafından kısa bir süre önce duyurulan Apex: Legends, henüz çıkışının birinci gününde rekor sayıya ulaştı.

EA Respawn Entertaintment tarafından geliştirilen yeni Battle Royale oyunu Apex Legends, çıktığı günden itibaren kendisinden söz ettirmeyi başardı. Bilindiği üzere son dönemlerde oyun dünyasında Battle Royale furyası esiyor. Battle Royale oyun modu ilk olarak PUBG ile ortaya çıktı ve Fortnite ile de devam etti. Bu mod ile ünlü olan iki oyunda, oyun dünyasının en çok konuşulan ve en başarılı isimleri arasına girdiler. Bunun sonucunda, yeni çıkacak oyunların birçoğu, Battle Royale oyun moduna odaklandı.

EA tarafından kısa bir süre önce çıkarılan Apex Legends, Battle Royale oyun modu ile gelen oyunlardan birisi oldu. Oyunun sadece bir günde elde ettiği başarıya bakılırsa, PUBG ve Fornite’ın karşısında çetin bir rakip duruyor.

PUBG Mobile, bir gencin hayatına mal oldu!

Apex Legends, 8 saatte 1 milyon oyuncuya ulaştı

Ücretsiz Battle Royale oyunu Apex Legends, çıkışından sadece 8 saat geçmesiyle birlikte, 1 milyon oyuncu sayısına ulaşmayı başardı. Respawn Entertaintment‘in kurucusu ve CEO‘su Vince Zampella, Twitter hesabından oyunun 1 milyon barajını aştığını duyurdu. Bir içerisinde oyunun kazandığı oyuncu sayısı, 2.5 milyon oldu. Görünen o ki Apex Legends, beklediği ilgiyi fazlasıyla almayı başardı. Apex Legends oyununa dair yapılan yorumlara bakılırsa, oyuncular oyundan memnun kalmış görünüyor. Şimdilik bir tane mod ile çıkış yapmış olan Apex Legends’in, ilerleyen günlerde yeni oyun modları ile oyuncularının karşısına geçeceği tahmin ediliyor.

Apex Legends nasıl indirilir?

Apex Legends indirmek istiyorsanız, ilk olarak Origin uygulamasına girin ve Origin hesabınıza giriş yapın. Hesabınız yoksa, öncelikle bir Origin hesabı edinmeniz gerekecek. Giriş işlemini tamamladıktan sonra, mağazadan ücretsi olarak Apex Legends oyununu kütüphanenize ekleyin. Kütüphanenize ekledikten sonra, artık oyunu indirip, oynamaya başlayabilirsiniz.





PAYLAŞ