Battığı düşünülen THODEX'den açıklama geldi - Haberler - indir.com

Battığı düşünülen THODEX'den açıklama geldi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-21 16:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Kripto Para

Türkiye'de faaliyet gösteren THODEX adlı kripto para borsası, gerçekleşen olaylar ve haklarındaki iddialar ile ilgili olarak yeni bir açıklama yaptı. Şirket tarafından konu ile ilgili olarak yapılan açıklamalarda, bir ortaklık anlaşması yapıldı, bunun için de işlemlerin 4-5 iş günü durdurulduğu dile getirildi. Şirket tarafından yapılan bu açıklamalar, pek de tatmin edici cinsten değildir. 

Türkiye merkezli kripto para borsası THODEX üzerinde yaşanan bazı sorunlar gündemde yer almıştı. Kullanıcılar tarafından ortaya atılan iddialara göre ise borsa, özellikle de para çekme işlemlerinde sorun yaşatıyor, al sat işlemlerinde ise düşük fiyatlar gösteriyordu. Bazı kullanıcılar tarafından yapılan açıklamalarda THODEX'in şirketine gidildiği ve şirkette kimsenin olmadığı ve hatta borsanın batmış olma ihtimali de dile getirildi. Şimdi ise THODEX, konuyla ilgili olarak yeni bir açıklama yaptı. Şirketin Twitter hesabı üzerinden ve resmi internet sitesinde yapılan açıklamalarda yaşanan bu olayın tahmin edildiği üzere batma durumunun söz konusu olmadı açıklandı Hatta öyle ki THODEX'e göre yaşanan bu sorunların esas sebebi, bir ortaklık anlaşmasıdır. Şirket yöneticileri, süreci tamamlamak adına işlemlerin durdurulması gerektiğini bir süredir 4-5 iş günü süreceği dile getirildi. 

Datça belediyesi kripto para çıkarmaya hazırlanıyorDatça belediyesi kripto para çıkarmaya hazırlanıyor

THODEX'in konuyla ilgili açıklamaları şöyle;

Değerli kullanıcılarımız,

2017 yılından beri sizlere kaliteli hizmet vermekte ve hizmet kalitemizin daha da artması adına gece gündüz çalışmaktayız. Kullanıcılarımızın memnuniyetini esas alarak, bu güne kadar ülkemizde bir çok yeniliğe imza attık ve Amerika Birleşik Devletlerinden aldığımız lisans ile global anlamda sektörde ilk lisanslı Türk Şirketi olduk.

Son 2 yıllık süreçte kripto varlıklara duyulan ilginin artması ve büyük aktörlerin sektöre dahil olması ile birlikte, borsaların büyümesi ve yeni adımlar atması da kaçınılmaz hale gelmiştir.

İsmini anlaşma süreci tamamlandığında duyuracağımız dünya çapında bilinirliği olan banka ve fon şirketleri, uzun süredir, şirketimize yatırım yapmak istemekte ve ortaklık teklifinde bulunmaktadır. Sizlere daha iyi hizmet verebilmek adına gelen ortaklık teklifini olumlu değerlendirme kararı alınmıştır. Bu sürecin tamamlanabilmesi için işlemlerin durdurulup devir sürecinin tamamlanması gerekmektedir. Süreç ise yaklaşık 4-5 iş günü sürecektir. Bu süre zarfında kullanıcılarımıza düzenli olarak bilgilendirme sağlanacaktır.

Bunun yanında internette yer alan olumsuz haberlerin gerçeği yansıtmadığı, şirketimizin faaliyetlerine daha güçlü olarak devam ettiği, konuyla ilgili olarak kullanıcılarımızın varlıkları konusunda endişeye kapılacak herhangi bir durum olmadığını bilgilerinize sunarız.

Daha güçlü ortaklarla sizlere güvenli altyapımızla hizmet vermeye devam etmek için çalışıyoruz.

Saygılarımızla


İran'da kripto para yasağı kalkabilirİran'da kripto para yasağı kalkabilir
Türkiye'de bir ilk: Kripto paraya haciz koyulduTürkiye'de bir ilk: Kripto paraya haciz koyuldu
Kripto paralar artık ödeme sistemleri için kullanılmayacakKripto paralar artık ödeme sistemleri için kullanılmayacak

PAYLAŞ