Asus'un yeni gaming ekran kartları tanıtıldı - Haberler - indir.com

Asus'un yeni gaming ekran kartları tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-18 12:31:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

ASUS ekran kartları için düşük gürültü, yüksek hız aşırtma performansı ve yüksek performans sunan özel tasarımlar geliştirdi.

ASUS tarafından tasarlanan Radeon™ RX 6700 XT diğer öne çıkan ekran kartı modelleriyle benzer özellikleri oyunculara vadediyor. ROG Strix’in sunduğu performans ve soğutma özellikleri, TUF Gaming’in gücü ve Dual modellerinin soğutma konusunda sunduğu uyum ve esneklik gibi öne çıkan özellikler ASUS Radeon™ RX 6700 XT ekran kartı kolaylıkla bulunabiliyor.

ASUS GeForce RTX 3060 12 GB serisi ekran kartları piyasaya çıktıASUS GeForce RTX 3060 12 GB serisi ekran kartları piyasaya çıktı

ROG Strix Radeon RX 6700 XT etkileyici stili ve performansıyla dikkat çekiyor

 

ROG Strix Radeon™ RX 6700 XT ekran kartı, hava soğutmalı ekran kartları için tasarlanan teknolojileri oldukça iddialı bir hale getiriyor. Kartta yer alan üç yuva yer kaplayan soğutma bloğu, daha yüksek ısı dağıtımı potansiyeli için arasından yedi adet ısı borusu geçen sık kanatlara sahip. Soğutma bloğu ve GPU, MaxContact süreciyle geliştirilen bir taban plakasıyla birleşiyor. Yüzey alanından elde edilen ısının GPU’dan daha verimli bir şekilde aktarılabilmesini sağlıyor.

Eksen teknolojisiyle tasarlanan üç adet fan, minimum ses düzeyinde havanın soğutma bloğuna üflenmesini sağlıyor. Bu sayede hem GPU soğutuluyor hem de kartın sessiz çalışması sağlanıyor. Soğutma tarafında ise her bir fanın ayrı bir rolü var. Bariyer halkaları ve kanat sayıları, soğutma bloğunun her noktasına en uygun düzeyde hava iletmek için tasarlanmış. Özel kısa PCB sıcak havanın doğrudan kasanın hava akış yoluna iletilmesi için arka plakadaki kesikle fazladan alan sağlıyor. ASUS’a özgü olan FanConnect II başlıkları sayesinde de oyuncular, kasa fanlarının hızını GPU sıcaklığına göre ayarlayabiliyor ve ihtiyaç anında soğuk hava akışının artmasını sağlayabiliyorlar. Sistem boştayken ya da hafif yük altındayken minimum düzeyde ses gelmesini sağlayan bir sıfır dB modu da bulunuyor.

Sessiz ve performanslı: ASUS TUF Gaming Radeon RX 6700 XT

 

ROG Strix Radeon™ RX 6700 XT ekran kartında dikkat çeken tasarıma sahip. Metalik hatlara sahip olan bu ekran kartında siyah ve gri tonları ağırlıklı. Tam boy metal arka plaka sağlamlaştırıcı çerçeveyle birlikte aynı zamanda kartı sisteme takarken PCB’nin bükülmesini engelliyor.

TUF Gaming Radeon™ RX 6700 XT ekran kartı yeni tasarımıyla kullanıcılarına sessizlik ve yüksek performans sunuyor. Öte yandan sahip olduğu üç yuva, yer kaplayan soğutma bloğu, alüminyumdan üretilen tek renkli ön koruma performansın artmasını sağlıyor. Aura RGB arka aydınlatmalı TUF Gaming logosu oyuncuların sistemlerine son bir renkli dokunuş yapmasını sağlasa da bu ışık isteğe bağlı olarak kapatılabiliyor.

18 GB RAM'li Asus ROG Phone 5 duyuruldu

 


Asus ROG Phone 5'in tanıtım tarihi açıklandıAsus ROG Phone 5'in tanıtım tarihi açıklandı
Asus Rog Phone 5 bir ilke imza atacakAsus Rog Phone 5 bir ilke imza atacak

PAYLAŞ